Какво ще ни донесе Урожайната Луна? На 29 септември в 12:57ч

...
Какво ще ни донесе Урожайната Луна?
На 29 септември в 12:57ч
Коментари Харесай

На 29.09.23 има мощно огнено пълнолуние: как да го прекараме с полза

Какво ще ни донесе Урожайната Луна?

На 29 септември в 12:57ч се случва Пълнолуние в символ Овен. Как да се подготвим и прекараме интервала с оптималната изгода.

Периодът в този момент е извънредно значим. Пълнолунието постоянно е обвързвано с колосално количество сила, което просто желаете да изразходвате наляво и надясно.

Важно е да управлявате умело личните си стремежи и да не следвате образеца на енергийно отрицателни хора (хора, които в такива моменти обичат да се карат и конфронтират), не се забърквайте в съмнителни истории и не губете скъпата си сила за всевъзможни нелепости.

Вашата съществена задача е да влезете в сериозна връзка със себе си, да взаимодействате умело и да контролирате страстите и възприятията. Не просто контролирайте, само че изучавайте природата им, научете се да изчислявате източниците, въздействието и даже следствията.

На това Пълнолуние е значимо да работим върху себе си, без да бързаме или да се състезаваме с някого за нещо.

Обърнете особено внимание на връзките си с околните и колегата. Погледнете по-отблизо по какъв начин и какви граници се нарушават, къде салдото „ сред неговите потребности (интереси, позиция) и вашите потребности (интереси, позиция) не работи.

На 14 октомври ще има Слънчево затъмнение във Везни, тъй че в този момент е извънредно значимо да работим по тематиката за взаимоотношенията, като се има поради, че това Пълнолуние ще се организира в знака Овен, който просто обожава огнените страсти, увереност и дръзновение.

Това е главната характерност на това Пълнолуние – да се контролирате, да показвате позиция на възрастен и да почитате възприятията на хората и своите лични, да се грижите за връзките и да показвате страстите си благоразумно.

Целият ни живот е взаимоотношение. Внимателно организирайте връзките си. Ясно следете какво се случва, кой е с вас с цялото си сърце и кой единствено ви се прави на другар.

Не се опасявайте да научите истината. С истината е по-лесно да се провежда връзка без непотребни искания, упования, илюзии, нервни разтърсвания и разочарования.

Пълнолунието стартира своето въздействие три дни преди пика и продължава да ни въздейства три дни по-късно. Везните ще претеглят всяка наша стъпка.

Не вземайте значими решения, инвестирайте силата си за положително, прекарвайте повече време измежду природата.

Безсънието ще ни нападна. И това също е обикновено.

Ето за какво тялото не може да бъде претрупано в този момент, то по този начин или другояче ще би трябвало да се поти.

Най-доброто нещо, което можете да вършиме през всичките тези дни преди лягане, е да се разноските до насита, да вдишате ароматите на есента, безусловно да се полюбувате на красивата Луна, да й кажете най-силните си и на пръв взор сложни за осъществяване смели стремежи, да пиете билкови чайове вечер, поглеждайте по-често огъня на свещта и не се суете.

Пълнолунието е призвано да включва изясненост, да обобщава даже изживяната част от годината, да улавя прозрения и вътрешно осъзнаване.

Използвайте първото есенно пълнолуние с изгода:

Подредете нещата в мислите и възприятията си, почистете жилището или къщата си, поставете ясни цели за бъдещето, извадете и започнете да показвате за положително вашите най-смели и мощни черти и качества, с цел да постигнете проектите си.

Прекарайте време с обичаните си хора и обърнете внимание на родителите си (ако са живи, отидете на посетители или най-малко се обадете, а в случай че са на небето, помнете ги с топлота и обич, благодарете им за всичко, което имате и какъв прелестен, мощен човек сте вие).

Източник: svobodnazona.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР