Какво представляват ангелите? И съществуват ли изобщо? Или може би

...
Какво представляват ангелите? И съществуват ли изобщо? Или може би
Коментари Харесай

Ангелите са от високо развита цивилизация от друго измерение

 Какво съставляват ангелите? И съществуват ли въобще? Или може би в миналото са съществували? Може би към момента съществуват?

Защото в средновековните трудове на Европа постоянно се показва по какъв начин същества с бели крила се спускат от небето и водят паднали бойци от бойното поле, пробват се да спрат борбата и в случай че хората не им се подчиняват, те ги поразяват със „ златни мълнии “..

Например през 1426 година се водят борби в Италия, по този начин наречените хуситски войни. В една от огромните борби небето се отваря, появява се  ярка светлина и десетки крилати мъже и дами се спускат на бойното поле и стартират да кръжат, отвличайки воините.

В последна сметка хората се върнали в борбата, което мощно разгневили мистериозните пратеници и те почнали да хвърлят златни светкавици, удряйки хората с тях.

Подобен случай е прочут и в Швеция. През 1501 година стартира датско-шведската война. По време на нея от време на време се организират съществени борби и в тях се намесват неземни сили.

Според една версия те съживили мъртвите бойци от датската войска. Според друга ранените били отнесени на небето. И двата случая са разказани в аналите на борбите.

Освен това африканците и арабите имат сходни доказателства. А описанията са извънредно сходни едно с друго, както и обстановките, в които ангелите са се показвали на хората.

Това допуска, че или тези истории са били пренаписани от разнообразни народи, или събитията в действителност са се случили в реалност.

Цивилизацията на ангелите е високо проведена и по-развита. Това са същества, които живеят в друго измерение и единствено понякога се появяват в нашия свят.

Те не са ангели или благ същества. Те не са духовни същества. Това са създания, които идват във вашия свят за запаси, за въздействие и за преимущество в развиващия се свят. Те не са зли. Те не са светци. В това те също са доста сходни на вас. Те просто са водени от техните потребности, техните вярвания и техните групови цели.

Поради равнището си на развиване, ангелите на практика изоставят техническите средства. Техните криле и костюми са високотехнологични, с помощта на които те могат да пътуват сред световете и на всички места във Вселената.

Ако ангелите са високо развита цивилизация и в действителност съществуват, тогава какво да кажем за демоните?

Те също ли са напреднали извънземни? Имат ли достъп до нашата действителност? Може би представителите на тези две цивилизации просто внасят в живота ни това, което считаме за шанс, орис, знамение, късмет и така нататък?


Източник: energetika-bg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР