Какво представлява страховата невроза? Всеки един от нас се страхува

...
Какво представлява страховата невроза? Всеки един от нас се страхува
Коментари Харесай

Лейте си куршум, за да махнете страховите неврози

Какво съставлява страховата невроза?

Всеки един от нас се опасява от нещо - кучета, инсекти, мрачевина, височини и какво ли още не. При множеството хора изразът на тези страхове е нищожен, само че при някои са толкоз мощно изразени, че предизвикват голямо безпокойствие и пречат на естествения им метод на живот. Това се назовава паническо разстройство, още известно като страхова невроза.

Хората с такова разстройство имат неочаквани и повтарящи се пристъпи на мощен боязън, които могат да бъдат с дълготрайност няколко минути до няколко часа. Тези под паника офанзиви съставляват вълнуващ боязън от злополучие, проблем или загуба на надзор, даже при липса каквато и да е действителна опасност. Един подобен под паника припадък може да провокира и физическа реакция като загуба на схващане или даже инфаркт.

Как се лекува страховата невроза?

За момента не съществува несъмнено лекуване, което елементарно да излекува едно такова положение. Това, което всеки лекар ще предложи, е психотерапия и една шепа хапчета, които в най-хубавия случай ще притъпят признаците и честите пристъпи, а в най-лошия случай - няма да оказват помощ въобще.

Всеки един, борещ се с това положение, сигурно е пробвал какво ли не, с цел да облекчи живота си - хапчета, внушаемост, медитация, извършения за дишане и по този начин нататък. За някои може и да е имало усъвършенстване, само че по-често страховата невроза не е изчезнала вълшебен от живота им.

Защо да пробвате с леене на патрон?

 Страхови неврози

Леенето на патрон е изцяло безвреден и неусетен обред, който оказва помощ при нерешителност, бодърствуване, тревога. Често една страхова невроза стартира с превратна точка - случай, спомен, преживелица в предишното, която е отключила това положение. Затова и леенето на патрон може да бъде тъкмо това, от което имате потребност.

Какво съставлява леенето на патрон?

Това е обред, при който врач (обикновено жена, наречена баячка) разтапя на огън парче олово и го изсипва в съд със студена вода, където то се пръсва на дребни късчета. Това се прави над три елементи от тялото ви - главата, гърдите и коленете. Според поверията, където оловото се пръсне на най-вече елементи, от там стартира страхът ви.

След като бъде пуснато във водата, оловото заема формата на страха ви - вие би трябвало да го отнесете у дома и да го държите под възглавницата си тъкмо 10 дни, след което би трябвало да го хвърлите в река или различен тип течаща вода, с цел да отнесе водата страха ви и да ви излекува изцяло.

Най-важното, което би трябвало да знаете за този обред, е, че силата му се крие както в магическите сили на баячката, по този начин и във вашата религия. За да е сполучливо леенето на патрон, вие би трябвало да вярвате, в действителност да вярвате, че ще се излекувате. За някои това може да звучи като измислица, само че по-често хората, които се подлагат на ритуала удостоверяват, че им е оказал помощ.

А и какво можете да загубите, в случай че вярвате? Абсолютно нищо.

Какво можете да спечелите? Безвъзмезно излекуване.

Източник: sanovnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР