Какво отличава предателството от всяка една друга измяна, натоварена с

...
Какво отличава предателството от всяка една друга измяна, натоварена с
Коментари Харесай

Кой е предателят във вашия живот? Ще го разпознаете по един ключов признак

Какво отличава измяната от всяка една друга измяна, натоварена с негативни страсти? То е мъчително единствено тогава, когато е осъществено от непосредствен човек. Човек, на който до неотдавна сте пазили гърба, само че по една или друга причина той е решил да забие нож във вашия личен. Човек, пред който сте били откровени и по своему уязвими.

Разбира се, хубаво e да идентифицираме евентуалните предатели допустимо най-рано и да се предпазим от тях, да не им се доверяваме. Няма правила и критерии със 100-процентова гаранция, само че си коства да бъдем по-внимателни. Не подценявайте биографията на даден човек, разгледайте държанието му в разнообразни обстановки, преценете претекстовете му във връзка с общуването му с вас.

Писателят фантазьор Андрей Василиев има забавен откъс по тематиката: " Който се опасява, той рано или късно постоянно ще съобщи. “

Ето по какъв начин аз пояснявам този съвет за себе си:

1. Завистливите хора са евентуални предатели

Завистливите хора от вашето обграждане, в това число най-близките ви. Струва си да споделяте информация с тях по-внимателно. По-добре е да не ги допускате още по-близо до себе си.

Завистливите хора се усещат в неравностойно състояние и слаби на фона на вас, стремят се към вашия статус, желаят вашите запаси и облаги. Съответно, в случай че имат опция да се изравнят, ще го създадат.

2. Потенциалните предатели са хора, които на избран стадий са били мощно подвластни от вас

Те могат да бъдат тези, които сте закриляли, на които сте помогнали в сложен миг да стъпят на краката си.

За страдание, постоянно се случва даден човек, който към този момент е станал по-силен, да си отмъсти на оня, който го е видял в миг на уязвимост.

За страдание не е необичаен сюжет, когато човек, станал по-силен, отмъщава на този, който го е видял в миг на уязвимост.

3. Потенциалните предатели са тези, които желаят да имат вашите запаси

Тези, които от дълго време желаят да се снабдят с някои от вашите запаси. Има завистници, които отсрочват и нападат по-късно, а други атакуват интензивно.

4. Важно е да анализирате обстановката и да разберете претекстовете за държанието на другия

Често в съзнанието си сътворяваме една идеална картина на обстановката. Но действителността от време на време е друга. Уви, не всеки е доброжелателен към вас, не от всеки може да се чака да бъде добър.

5. Не подценявайте предупредителните знаци

Например знаете за някои обстоятелства от биографията на даден човек, той от време на време демонстрира пасивна експанзия към вас, в предишното ви е разочаровал за дребни неща. По принцип такива хора са склонни към неистини и операции.

6. Необходимо е да се грижим за себе си и да не се доверяваме сляпо на останалите

Да, значимо е човек да може да се доверява и да се сближава с близките. Но също по този начин е значимо да се предпазваме, да проучваме обстановката и да бъдем деликатни. Важно е да се поддържа рационална граница във всичко: в близостта, в помагането на другите, в откритостта.

Източник: cluber.com.ua

Източник: obekti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР