Какво е това сила на подсъзнанието? Това може да е

...
Какво е това сила на подсъзнанието? Това може да е
Коментари Харесай

Силата на подсъзнанието и интуицията

Какво е това мощ на подсъзнанието? Това може да е нещо толкоз просто като автоматизираното усмихване, когато срещнеш човек, като по този метод подобряваш възможностите си да получиш какво искаш от този човек.

Може да бъде методът, по който вие неумишлено подхождате към даден проблем и го решавате. По създание, това е силата, която идва от положителното обмисляне на вашето схващане.

Как да програмирате съзнанието си, тъй че да имате по-голяма мощ на подсъзнанието? Съзнателно, малко по малко. Първо, научаваш нова техника или " стратегия " и я използваш умишлено, до момента в който не стане автоматизирано - несъзнателен табиет. Следват няколко образеца за това.

Използвайте силата на подсъзнанието, с цел да развиете умеенето да говорите

 Мислене

Говорете с хората със същата скорост, с която те приказват, и по този начин ще ги накарате да се усещат по-комфортно с вас. Копирайте тяхното изложение и състояние на тялото и те също ще ви почувстват по-близък.

Има десетки елементарни техники, като да вземем за пример тези, които търговците употребяват, с цел да се усещат добре с клиентите си. Те се упражняват във всички сфери на живота, освен при продажбата на даден артикул.

Разбира се, вие евентуално ще се объркате, в случай че се опитате да си спомните и употребявате 10 от тези техники, когато срещнете някого. Може даже това да раздразни този човек. За да направи целия развой да премине по-гладко, ще би трябвало да се обучавате на една или две техники по едно и също време, до момента в който те не станат автоматизирани.

Тогава ще започнете да работите по идната техника. Скоро подсъзнателно ще правиш това, което би трябвало да се направи, с цел да имаш положително съгласие с хората, с които ще се срещаш. Това е подсъзнателната мощ на мозъка.

Силата на интуицията

 Мъж

Айнщайн е разчитал доста на интуицията си. Гари Каспаров може да победи и най-хубавите шахматни компютри, въпреки че компютърът пресмята позициите за доста ходове напред. Опитът на шахматиста му разрешава да съчетае разбора с " чувството " кой ход е най-хубав. Това е добър образец за силата на интуицията.

Вашите умения, познания и опит дефинират евентуалната успеваемост на вашата вътрешен глас. Слаб шахматист в никакъв случай няма да победи компютъра единствено въз основа на интуицията. Притежаването на “добра ” информация в мозъка ви е първата значима част от интуицията.

Въпреки това, с цел да можете да се възползвате постоянно от силата на вашия подсъзнателен разум, би трябвало да го насърчите. Започнете с наблюдения. Спрете се при решаването на даден проблем и отбележете всички усеща и чувства.

Отбележете си, когато предчувствията ви са положителни и когато те наподобява са просто инцидентни усеща. Правете това, до момента в който целият развой се трансформира в табиет, по този начин вие ще започнете да придобивате повече вътрешен глас.

Ключът към подсъзнателната мощ на ума

Само от тези два образеца се схваща по какъв начин можете да се възползвате от програмирането на мозъка си. Дори обучаването ви постоянно да питате елементарен въпрос, като да вземем за пример Как най-добре мога да се възползвам от времето си сега, може да бъде доста потребно.

Ключът е просто да намерите някаква техника, която да работи, когато я употребявате умишлено, а по-късно да я употребявате всекидневно (дори и да би трябвало да настройвате някаква тревога да ви подсеща), до момента в който тя се трансформира в неволен табиет. Това е метода, по който можете да развиете силата на своя несъзнателен разум.

Източник: sanovnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР