Какви са тайните на Виктория Бекъм за детоксикация и релаксация

...
Какви са тайните на Виктория Бекъм за детоксикация и релаксация
Коментари Харесай

Тайните на Виктория Бекъм за детоксикация

Какви са тайните на Виктория Бекъм за детоксикация и релаксация на тялото? Наскоро дизайнерката разкри пред почитателите си в Instagram, че разчита на услугите на първокласен балнео център в Германия, където е прекарала една невероятна седмица.

В профила си в обществената мрежа някогашната спайска разгласява фотография от своето спа премеждие в Мюнхен. На нея тя лежи на масажен стол, увита с забрадка, очаквайки следващата процедура.

Виктория употребява опцията да благодари на приятелите ѝ, които са я насочили към мястото и се пошегува със брачна половинка си Дейвид, че той може единствено да ѝ завижда, че не е съумял да пристигна с нея.

Звездата посочи, че по време на престоя си е пиела лунна вода и се е придържала към специфичен хранителен режим.

В своята история в Instagram, Бекъм качи видео, снимано от хотелската стая. „ Много по-приятно е в сравнение с чаках... Банята е толкоз хубава. Аз чаках нещо като болнични условия, само че съм сюрпризирана прелестно “, сподели тя и посочи, че няма самообладание да опитва от другите услуги.

На идващия ден дизайнерката разкри, че планинският въздух ѝ работи доста освежаващо и тя на драго сърце ще покара колело. Показа и с какво се храни – прясна риба и зеленолистни зеленчуци, приготвени на пара. По наставление на експертите от центъра, Виктория е приемала и хранителни добавки за възобновяване на чревната флора.

Източник: tialoto
Снимка: Instagram
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР