Какви коли американците най-често купуват веднъж завинаги, разбраха експерти на

...
Какви коли американците най-често купуват веднъж завинаги, разбраха експерти на
Коментари Харесай

Колите Toyota са тези, които собствениците не искат да продават дори след 15 години

Какви коли американците най-често купуват " един път вечно ", схванаха специалисти на известния зад Океана уебсайт за продажба на използвани коли iSeeCars. Проучването се основава на повече от 660 хиляди продадени коли през предходната година, които са създадени през интервала 1981-2005 година.

Статистиката изключва всички модели, които са екзотични или се търсят относително малко, като Ferrari или Maserati, да вземем за пример. В резултат на това изследване се оказва, че най-често хибридът Toyota Prius става „ сътрудник в живота “ на американците - 13,7% от продадените екземпляри от този модел са на възраст над 15 години и принадлежат единствено на един притежател.

Toyota сграбчва и втората, и третата, ичетвъртата, и петата позиции - кросоувърът Highlander (12,4%), пикапът Tacoma (11,6%), миниванът Sienna (11,5%) и пикапът Tundra (11,3%) са колите с които американците не желаят да се разделят.

Тази доминация на Toyota е последвана от два кросоувъра на Honda - Pilot (10,7%) и CR-V (10,4%), като след тях още веднъж се подреждат коли на Toyota - Sequoia и 4Runner се подреждат на осмо и девето място при колите, които американците имат повече от 15 години, 9,4% и 9, 1% от случаите, надлежно.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР