Какви качества трябва да притежава една дама, за да бъде

...
Какви качества трябва да притежава една дама, за да бъде
Коментари Харесай

10 неща, които мъжете обичат в жените повече от физическата красота

Какви качества би трябвало да има една дама, с цел да бъде привлекателна? Сигурно доста дами си задават този въпрос. Е, ние ви даваме отговорите. И би трябвало да знаете, че не става въпрос единствено за външен тип. Даже напълно не.

Жената би трябвало да бъде самостоятелна и да има собствен живот.
Мъжете обичат дами, които имат собствен жанр на живот, обичат приключенията и пътуванията, и отделят задоволително време за самите себе си. Естествено това се съчетава с времето, отделено за фамилията и приятелите.

Мъжете търсят в дамата своя най-хубав другар
Дамата би трябвало да оказва помощ на своя сътрудник да бъде на върха. Тя би трябвало да му се възхищава, да го поддържа, да се смее на шегите му...


Жената би трябвало да бъде... добра
В началото всички дами са благи и сладки, само че е значимо това им отношение да се заази във времето. Мъжът обръща огромно внимание на метода, по който дамата приказва за някогашния си, за сътрудниците си, даже за непознати хора.

Жената би трябвало да бъде умна
Има нещо доста секси в една жена, която е образована, остроумна и може да поддържа диалог по всевъзможни тематики.

Жената би трябвало да бъде открита
Никой не обича някой да го съди, да му сочи грешките. Мъжът търси поддръжка, търси партньорка, която не го съди, а е подготвена за нови благоприятни условия и вероятности.

Да цени дребните наслади
Да, всеки мъж желае жена с фантазии и упоритости, само че главното, което представителите на мощния пол ценят в дамата е способността ѝ да се радва на дребните неща. Жена, която знаее, че най-важното в живота са фамилията, другарството, любовта, интимността.


Да бъде изобретателна
Да ви призная, никой не обича "нормални " неща. Всеки търси нещо особено, нещо друго, нещо неповторимо. Това важи и за мъжете. Те желаят дамата до тях да бъде свободна да прави нещата по собствен си метод, да не ѝ пука от мнението на близките.

Да знае какво желае
Мдааа, дами, би трябвало да имате фантазии и да работите за тяхното сбъдване. Жената, която знае какво желае, е необикновено привлекателна. Ако има цел и тази цел изпълва живота ѝ, това я зарежда с страсти и смисъл.


Да познава добре себе си
Става въпрос за жена, която следва интуицията си, знае тъкмо какво желае и го следва. А не че е наивна.

Благодарна е на мъжа до себе си за това, което ѝ дава
Мъжът желае да зане, че е обичан и скъп, че е значим за някого и тъкмо дамата е тази, която му дава това чувство, тази добавена стойност.

Тя е тази, която го кара да се усеща уютно и щастливо.
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР