Какви грешки трябва избягват дамите в една връзка, така че

...
Какви грешки трябва избягват дамите в една връзка, така че
Коментари Харесай

15 неща, които той със сигурност няма да ви прости, дори и да ви обича много

Какви неточности би трябвало заобикалят дамите в една връзка, тъй че да не ронят по-късно горчиви сълзи сами?

1. Обществена рецензия

Присмехът или разискването на минусите на колегата ви пред външни лица нанася същински удар върху самочувствието му. Подлагайки на подбив неговата неустрашимост или интелектуални качества с приятелките си, вие изрично застрашавате взаимното си бъдеще. Особено мъчно е за представителите на по-силния пол, в случай че в спор с другите половинката му не го поддържа, а застане на страната на противоположната страна. За вашия фаворит, който към този момент е във безконечна борба със заобикалящата го действителност, това е нещо като изменничество. Той, несъмнено, ще не помни за това с течение на времето, само че надълбоко в себе си ще таи дълбока засегнатост.

2. Упреци и изказвания за малоценност

Ако сте непрекъснато недоволни от нещо и всекидневно предявявате искания или обвинявате обичания човек във всички смъртни грехове, тогава му давате мотив да мисли за разлъка. Един мъж е в положение дълго време да угажда на капризите ви, само че търпението му има граници. Не би трябвало да му казвате, че печели малко и вие, небогати и нещастни, би трябвало да ходите с пухено яке, а не с първокласното кожено палто, за което мечтаете.

Подарил ви е рози, а не обичаните ви лилии? Купил ви е парфюм, само че друг, който обичате? Научете се да си затваряте очите за сходни дреболии. С упреците си лишавате мъжа от всякаква упоритост, самочувствие и предпочитание да направи нещо за вас. Ще му се коства, че е по-добре да не дава нищо за вас, просто тъй като ще знае, че вие постоянно ще сте недоволна. Не е изненадващо, че с сходно държание на жена той ще стартира да се съмнява в искреността на възприятията на обичаната си. Запомнете, мъжете бягат от сходни връзки при първа опция.

3. Унижение на мъжкото достолепие

Разбира се, вашият обичан човек желае да е сигурен, че е освен единственият за вас, само че и най-хубавият във всичко и още повече в леглото. Той в действителност желае да има вяра, че в никакъв случай не сте били толкоз положителни с никого, колкото с него. Но една ваша невнимателна дума или рецензия към неговата мъжка мощ - и тази религия се срутва в момент. Такива изречения могат да отхвърлен мъжа от вас един път вечно. Също по този начин това може да докара до сериозна психическа дисфункция.

4. Отказ от фамилиарност



Ако постоянно се оправдавате с главоболие и отмалялост и не желаете да се отзовете на половия вик на колегата си, тогава рискувате да се обречете в съвършена изолираност един път вечно. С този метод към интимния живот мъжът стартира да се съмнява, че е в положение да достави на дамата удоволствието, което желае да ѝ достави. С такова държание рискувате съществено да го обидите и той да стартира да търси любов отвън фамилното ложе.

5. Сравнение с другите

Никой не обича да бъде сравняван с някого различен. Малко евентуално е да ви е прелестно да чуете от обичан човек, че приятелката ви наподобява по-млада от вас и фигурата ѝ е по-секси от вашата. Така че за какво един мъж да не се разстрои от хапливите ви забележки, че брачният партньор на съученичката ви, за разлика от него, постоянно ѝ носи закуска в леглото и самичък почиства жилището? Между другото, мъжете понасят подобен относителен разбор доста по-трудно от дамите, изключително когато става въпрос за някогашните сътрудници на обичания. Разбира се, вашият фаворит схваща, че е надалеч от идеала, само че не желае да чуе за това, изключително от устните на обичаната си.

6. Комерсиализъм

Разбира се, всяка жена желае да наподобява добре, да купува скъпи неща и да не се лишава от нищо, само че не забравяйте, че всички тези дребни неща зависят от съществуването на банкноти. Представителите на по-силния пол са внимателни към такива хора, тъй като желаят да ги възприемат като обичан човек, а не като банкомат или кредитна карта. Ако една жена даде да се разбере, че ползата ѝ към мъжа се дължи на неговото материално богатство, тогава освен любовта, само че и всякакво състрадание от негова страна просто ще се изпари.

7. Ревност и съмнение

Ако смятате, че би трябвало да ревизирате телефона и компютъра на обичания човек скрито от него, тогава надълбоко грешите. А в случай че също така контролирате всяка негова стъпка и постоянно организирате разпити, тогава бъдете сигурни, че краят на връзката ви е близо. Мъжете не обичат да бъдат обект на непрекъснат надзор и безпочвена ревнивост. Основата на всяка връзка е доверието, и инспекцията на телефона за любовна преписка с други дами в някои обстановки е просто глупава.
Пък и малко евентуално е погрешен мъж да ви даде мобилен телефон, който във всеки един миг може да получи известие компрометиращо наличие. А това е изцяло задоволително, с цел да разберете какъв брой правилен ви е той.

8. Манипулация и напън



Не е загадка, че девойките постоянно изпреварват момчетата в развиването. Те съзряват по-рано и стават виновни. За страдание някои представители на нежния пол възприемат сходни изказвания като непосредствено управление за деяние. Такива дами се пробват да управляват колегата си и прибягват до редица трикове. Например те карат мъжа постоянно да се усеща отговорен за всичко, непрестанно изискват опрощение и го слагат пред сложен избор. Чрез операция тези млади дами могат да принудят своя фаворит да се откаже от разнообразни занимания и даже от дружбата си със остарели другари.

9. Обижда околните му

Разбира се, фамилията не се избира и от време на време сред родственици могат да зародят същински кавги. Ако човек приказва неласкаво за роднините си, това не значи, че би трябвало да следвате образеца му. Той може да е неудовлетворен от държанието на някой собствен чичо да вземем за пример, само че за него те са на първо място близки хора, които са играли с него в детството и са правили дарове по празниците. Затова той ще схване всевъзможни нападки против тях от ваша страна като персонална засегнатост.

10. Небрежно отношение към децата

Обикновено по-голямата част от просветителния развой на множеството деца пада върху раменете на дамата, само че това въобще не значи, че бащите демонстрират цялостно равнодушие към развиването на своите синове и дъщери. Мъжът е на първо място бранител на фамилията и постоянно е подготвен да избави детето си. Затова, доверявайки на една жена най-ценното в живота си, той се надява рожбата им да е в цялостна сигурност до майка си. Но какво да извършите, в случай че майката на фамилията стане източник на заплаха? Ситуациите, когато детето страда заради немарливост или безнаказаност на майката, не са необикновени в наше време. Разбира се, мъжът няма да може да елементарни на жена, в случай че децата им страдат поради нейното повърхностно държание.

11. Глупост

Схващането, че мъжете избират глупави дами, от дълго време се е трансформирало в мит. Все повече представители на мощния пол избират за свои съпруги мъдри и далновидни дами. Вижте единствено богатите и известни красиви мъже и техните сродни души. От друга страна, никой не спори, че хубавиците, които не блестят с разсъдък, постоянно просто се къпят в мъжко внимание, само че единствено до момента в който имат търпението да устоят на несъответстващите дейности на едностранчив човек. Ситуацията се утежнява, в случай че мъжът е изгубил бдителността си и се е оженил за такава жена. Чувствайки се излъган, той ще се ядоса и ще аргументи проблеми на себе си и на другите.

12. Липса на амнистия

Мъжете са уверени, че същинската обич прости всичко, само че вие и аз знаем, че дамите могат да помнят обидите с десетилетия. Ако при всяка опция напомняте на индивида за грешките му и цитирате неприятните му каузи като мотив в спор по каквато и да е причина, тогава просто ще го дезориентирате. Уверен, че не всички обиди от дълго време са му простени, той ще стартира да ви вижда като съперник, а не като обичана жена.

13. Предателство

Може даже да не сте се замисляли, само че като обсъждате фамилни секрети с приятелите си в кухнята и се подигравате с фантазиите на половинката си, вие подкопавате доверието му към вас. Той споделя нещо интимно с вас и вие незабавно то разпространявате, с цел да го чуят или видят всички.
Така демонстрирате, че не цените връзките, а в очите на мъжа това е същинско изменничество. Следващият път той надали ще бъде толкоз прям с вас, най-вероятно ще се затвори в себе си или просто ще ви остави. В последна сметка, без взаимно съгласие фамилният живот няма смисъл.

14. Лъжи и лицемерие

Ако не казвате нещо или непрекъснато хитрувате, тогава мъжът ще реши, че сте способни на огромна машинация или изменничество. Той няма да бъде удовлетворен от обстоятелството, че му казвате едно в очите, а напълно друго – зад тила му. Така той няма да се пробва да усъвършенства връзките, а просто ще търси онази жена, на която може абсолютно да се довери.

15. Изневяра



Осъзнаването, че обичаната му е намерила някой по-добър от него, може да докара мъжа до същинска меланхолия. Като начало, дано да разберем какво представителите на по-силния пол считат за измяна? Всички хора са разнообразни, едини няма да ви елементарни флирт в уебсайт за запознанства, а различен е в положение да елементарни физическо изменничество, само че не и прочувствено. Във всеки случай мъжът ще направи разочароващо умозаключение за вас. Той ще разбере, че съществуващата връзка няма значение за дамата и тя не го цени. Дори в случай че представителят на по-силния пол може да се помири с изневярата, тогава не очаквайте същото доверие и неприкритост от него в никакъв случай повече.

 
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР