Какви автомобили ни очакват в близко бъдеще: Skoda Обикновения потребител

...
Какви автомобили ни очакват в близко бъдеще: Skoda Обикновения потребител
Коментари Харесай

Какви автомобили ни очакват в близко бъдеще: Skoda

Какви коли ни чакат в близко бъдеще: Skoda

Обикновения консуматор от така наречен " междинна класа ", както у нас, по този начин и на Запад, мощно се вълнува от новата продукция на чешката марка Skoda. В скоро време чехите, които са под шапката на VW, ще покажат новата генерация на един от бестселърите си - Fabia. Но тази кола ще е лишена от дизелови мотори.
Skoda Fabia
Един от най-очакваните нови артикули от 2021 година в бюджетния сегмент ще бъде идващото потомство Skoda Fabia, чийто външен тип неотдавна беше доказан и от основния изпълнителен шеф на чешката марка.

Skoda към този момент тества интензивно новия модел, чиито съставни елементи и възли са скрити под камуфлажен корпус на Volkswagen Polo. Именно от него идната Fabia ще наследи платформата MQB-A0, която се употребява и за новото потомство Seat Ibiza и Audi A1.

Fabia, както и другите нови коли на чешката марка, след промяната на поколението ще стане по-голяма от предшественика си и ще получи по-просторен интериор.

Гамата мотори ще включва трицилиндрови атмосферни и турбодвигатели, които според от модификацията ще работят дружно с ръчна трансмисия или с роботизирана скоростна кутия с два съединителя. Но Fabia няма да има дизелови елементи заради екострогите правила за излъчвания.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР