Както знаете, ПРАС-ПРЕС е бедна медия и постоянно търсим алтернативни

...
Както знаете, ПРАС-ПРЕС е бедна медия и постоянно търсим алтернативни
Коментари Харесай

Народното здраве - повод за неуморна агитация, пропаганда и омраза

Както знаете, ПРАС-ПРЕС е бедна медия и непрекъснато търсим различни източници на финансиране.

Затова се обърнахме по едно и също време към няколко организации с друг профил, които да ни дадат прочут брой чували с пари.

В нашата сфера - медиите и всеобщите връзки - най-вече пари се изкарват с наливане на масло в огъня на взаимната злоба.

Затова и Марк Цукърбърг е милиардер - той откри метод да печели от взаимния хейт.

Хората си умират да влязат в някоя от мрежите му (скоро и в метавселената му), с цел да се изподъвчат и изпокарат с някого.

Последните две години най-хубавите тематики за дърляне са здравето, имунизациите, маските, без да навлизаме в халюцинации и конспирации като чипиране, постхуманизъм и насилствена хомосексуализация.

Затова се насочихме към пропагандата в здравната сфера - художниците на ПРАС-ПРЕС последните дни създават всевъзможни плакати и послания, унижаващи ваксъри, антиваксъри, маскъри, антимаскъри - все тая. Всички в този диалог са еднообразно детски и си заслужават да им се врежем в връзката с някое и друго обръщение, което става за картинно унижение на съперника.

Нашите персонални позиции по въпроса в тази ситуация не са от голяма важност. Екипът ни е близо 100 % имунизиран, само че по-важно от самата имунизация е да можеш да обясниш на хората към теб какъв брой са безнадеждно елементарни.

Ако си последовател на имунизациите - изясни на останалите с високомерен звук, че са пропуснали часовете по биология или не са ги разбрали. Тонът може да варира с нюанси на състрадание или застъпничество. “Ти не си отговорен, че си елементарен, може би учителите ти не са били добри… ”

Няма значение, че в биологията или инфекциозните работи ти си тъкмо толкоз профан, колкото и събеседника ти - значимото е да усетиш и изразиш превъзходството ти. Особено покъртителен е апелът: ползвайте ги тези глави, майка ви нещастна, мислете бе, да ви го туря в мозъците жалки!

В последна сметка - даже да се окаже, че сте на едно мнение с индивида насреща, първо му тегли една майна, след това си уточнете позициите.

Ганьо в интернет изпитва висша интелектуална и естетическа приятност да каже на събеседника си - ти си ментално повреден!

Менталлллно - хубава, изразителна дума, фаща за гърлото. На остарелия Ганьо от творбите на Алеко обичаната му дума беше съдбовно.

Много изобретателно е също по този начин в интернет кавга да се позовеш на “Ефекта Дънинг-Крюгер ”. Естествено, няма потребност да си чел нещо от тези господа, значимото е да знаеш, че като кажеш “Дънинг-Крюгер ”, това е “интелигентен ” метод да намекнеш на събеседника, че е тъп като слонски задник.

Така че, който се специализира в тоя вид връзка, може да завоюва доста.

Разбира се, на места дават пари и за положителни послания - в тоя род е значимо да се обръщаш към старата публика, все едно са в детската градина. Бившият коронавирус песимист и последовател на стадния имунитет Стойчо Кацаров по зла подигравка на ориста стана здравен министър и му се падна да сърфира по гребена на най-голямата до момента пандемична вълна у нас.

И една от дилемите му беше да проагитира популацията с положителна акция за имунизацията.

И той го направи - разигра лотария със смарт часовници за имунизирани. “Влез в играта за имунизирани и преброй последните минути на Коронавирус! ”, беше посланието на един от плакатите, които популяризира Министерството на здравеопазването.

Другите плакати, не че не подлежат на изложение, ами ни е малко неловко да описваме какво има на тях. Плакатите на Министерство на здравеопазването за подучване на имунизацията бяха толкоз сполучливи, че незабавно родиха безчет мемета и пародии, като най-удивителното е, че стана безусловно невъзможо да се разграничи - кой афиш е достоверен от министерството и кой е пародиен.

Разбира се, кандидатсвахме за пропагандни рублоевродолари и от Путин, и от Бил Гейтс, и от Си Дзинпин, и от Доналд Тръмп, и от Сорос, и от Чекмеджето, и от Европейската капиталова банка, и от Норвежкия фонд, и от Биг Фарма, и от Министерство на вътрешните работи, и от доста други места...

Ако в околните дни ви направи усещане, че внезапно сме разбогатели, значи сме спечелили крепко финансиране!

 

Автор: Франсис Фукушима-Хашимото,
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР