Както вече стана известно министърът на МОСВ Нено Димов е

...
Както вече стана известно министърът на МОСВ Нено Димов е
Коментари Харесай

Защо прокуратурата прибра Нено, а остави човекът на Каракачанов Николай Кънчев на свобода?



Както към този момент стана известно министърът на Министерство на околната среда и водите Нено Димов е притеглен като обвинен за водната рецесия в Перник, макар, че прокуратурата твърдеше, че профилираната акция е и за вносния отпадък.

Всъщност, съгласно добре осведомени наши източници в ареста в този момент трябваше да е и най-малко зам.министъра на екологията и дясна ръка на Каракачанов от Вътрешна македонска революционна организация Николай Кънчев. Именно той е индивида на Каракачанов, който обслужва ползите на олигарсите Ковачки и Стойков, естествено против подобаващи тласъци, от които огромна част са персонално за партийния необут Каракачанов.

Кой е Николай Кънчев? Каракачанов и Николай Кънчев са дружно повече от 20 години, като вземат участие дружно в всеобщата приватизация посредством "МТМ-Холдинг АД ", където дружно с задържания Миню Стайков са членове на надзорния съвет. Интересна детайлност е, че Миню Стайков е в пандиза, Каракачанов е вицепремиер, а Кънчев зам.-министър на Министерство на околната среда и водите.

.

Вероятно в този момент някой от вас ще си намерения, че Кънчев е страховит еколог и експерт по запазване на околната среда? Уви, лъжете се! Кънчев е най-обикновен историк, който обаче владее до съвършенство изкуството на изнудването, за което доста добре знаят кметовете на ГЕРБ, които са изнудвани да одобряват избрана компания, която да извършва извоюваните от общините планове с финансиране от предприятието ПУДООС (Предприятие за Управление на Дейностите по Опазване на Околната Среда).

Сигналите на кметовете от ГЕРБ са още от есента на 2018 година, само че олигархичния чадър на Люси Стойков и Ковачки подсилен и от Каракачанов е непробиваем, а Кънчев се трансформира в лицето на кметовете за недостижим, те по този начин ѝ стартират да го назовават "Недосегаемия ". Именно Кънчев е индивидът в Министерство на околната среда и водите, който директно дава отговор за отпадъците!

Именно под негов надзор се реализира вносът и горенето на отпадъците в ТЕЦ-те на Ковачки. Схемата е за милиарди и неслучайно в нея е набъркана италианската мафия. И до момента в който в другите страни има мафия, то в България мафията си има страна, а нейни представители са Каракачанов и Кънчев.

Сега Кънчев е оставен на независимост, с цел да може да прикрива и унищожава документи за импорт на стотици хиляди тонове отпадък, които през комините на ТЕЦ-те на Ковачки към този момент са в атмосферата и са ни тровили посредством мръсния въздух, който дишаме.

Кънчев в този момент ще прикрива и зулумите с пернишката рецесия и водата, която е предоставяна на другия олигарх Люси Стойков, а клетият Нено ще полежи няколко дни в ареста, а по-късно ще бъде почтено заплатен, в случай че не стане предпазен очевидец и не пропее.

Всъщност на подобен сюжет разчитат от Вътрешна македонска революционна организация, само че има един тъничък, само че доста значителен миг и той е, че в тази ситуация с боклука към този момент са ангажирани непознати служби, които знаят безусловно всичко. Каракачанов и Вътрешна македонска революционна организация са мощно обезпокоени, защото непознатите служби са открили и къде държат парите от корупционни покупко-продажби с олигарси и мафиотски босове.

Въобще следва забавно време, а Бойко Борисов е изправен пред съществено тестване, защото, с цел да потвърди, че няма нищо общо с тази незаконна организация би следвало да отнеме Министерство на околната среда и водите от Каракачанов и Вътрешна македонска революционна организация!

Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР