Както стана известно, наскоро Джулиана Гани хвана съпруга си Илиян

...
Както стана известно, наскоро Джулиана Гани хвана съпруга си Илиян
Коментари Харесай

Джулиана Гани получи неприлично предложение

Както стана известно, неотдавна Джулиана Гани хвана брачна половинка си Илиян във виртуална невярност и незабавно взе решение да се разведе с него. А тези дни издаде още, че е получила предложение от фамозен предприемач да му стане публична държанка за 50 000 на месец.

Не е ясно какъв отговор е дала " Мис Силикон " 2013 на предприемача, само че е ясно, че доста скоро още веднъж ще е сама, а докога ще се задържи по този начин, можем единствено да гадаем.

Причината силиконката да изиска бракоразвод на мъжа си е сексуален чат с негово интензивно присъединяване към непозната танцьорка. Чатът гласи: " Хайде вдругиден да излезем. Да останеш при мен. Да пием вино и да вършим секс. Ще може да ме видиш гол и да правиш каквото си поискаш. Прати ми едно селфи, блага моя ".

Това било съпроводено с полугола фотография на фитнес инструктора, за която той разяснява, че по-гол не се е снимал. Гани прецизира, че до фактическа невярност не се е стигнало, само че за нея линията е премината, написа " Телеграф ".

Любопитна детайлност е, че в профилите на Джулиана Гани и Илиян Найденов към момента не са отстранени техните общи фотоси, което кара почитателите им да се чудят дали в цялата история няма и някаква нотка на пиар.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР