Както се вижда и на картата с регионите - червеният

...
Както се вижда и на картата с регионите - червеният
Коментари Харесай

Кирил Петков с важна новина: Зеленият сертификат пада на 20 март

Както се вижда и на картата с районите - аленият цвят отстъпва на жълтия. Цялата страна влиза в стадий две и стадий три. Очакваме със скоростта, с която се движи, да стигне и до стадий 1, което значи, че България ще мине в зелена зона. Без всеобщо затваряне на учебни заведения и бизнеси се справихме с вълната от Омикрона. Това разгласи министър председателят Кирил Петков на брифинг, представен от Dariknews.bg.

Успяхме да предвиждаме, че някъде към 20 март ще е допустимо да прекратим всички ограничавания в страната, произлизащи от зеления документ и той да е настоящ само по отношение на европейския правилник за пътешестване, разгласи министър председателят.

Здравният министър проф. Асена Сербезова разгласи, че с последователното облекчение на ограниченията не значи, че не си заслужава да се имунизираме. " Напротив - струва си, това се вижда в болничните заведения. 90% от хората, които губят борбата с заболяването, не са били имунизирани. Трябва

Припомняме, че зелените документи бяха въведени през октомври. Те служат главно за посещаване в търговски центрове, молове, нощни заведения, заведения за хранене, казина, спортни зали и фитнес центрове и други обекти, написани в заповед. Някои от тях се признават и за пътешестване в Европейски Съюз, като част от Европейския дигитален Коронавирус документ. Той обаче към този момент е с годност от 9 месеца от поставената ваксина против COVID-19.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР