Както се полага на всяко позамогнало се парвеню, приживе Мартин

...
Както се полага на всяко позамогнало се парвеню, приживе Мартин
Коментари Харесай

Мартин Нотариуса дори не е виждал някои от отрочетата си

Както се поставя на всяко позамогнало се новобогаташ, приживе Мартин Божанов – Нотариуса, сменя приятелките си като носни кърпички, преминавайки през няколко брака и даже има наследник, който в никакъв случай не е виждал, разкриват осведомени с интимния живот и харема на гръмнатия правосъден уреждач.

 

Те прецизират, че Нотариуса си падал по засукани манекенки и дами, нашумели в жълтите летописи. Сред „ сериозните “ му връзки е известна телевизионна водеща, която също има усет към съмнителни имотни покупко-продажби. Нотариуса и тв звездата, чието име се пази в загадка, въртели обич цяла година – необикновен връх и за двамата. Това се случва през 2008-2009 година, прецизират осведомени. След това телевизионерката се трансферира към мастит прокурор. Нищо чудно самият Божанов да ги е срещнал около бизнес ползите си в уреждането на правосъдни каузи, допускат осведомени.

Официално Нотариуса има 4 брака, само че точната численост на децата му е сложна за определяне. До момента са приети 5-има наследници, като те са родени от началото на 90-те безусловно до предходната година. Антимафиотката Гергана, която е последната брачна половинка, сега е по майчинство.

 

Отлично осведомени с харема на Нотариуса, споделят, че с изключение на от законните си дами, той е нароил и наследници от любовниците си. Любопитна е историята на една от държанките на Божанов. Дамата е описвана като типична златотърсачка, която незабавно се влюбила в скъпите коли и първокласния живот на другояче грозноватия правосъден медиатор.

Следвайки тактиката си, тя небрежно съумяла да забременее.

 

Надеждите й да обвърже с брак Божанов обаче били попарени. Нотариуса изрично отказал да се ожени за нея. Като схванал, че е бременна, той буен и побързал да й бие шута. Изританата любовница обаче ражда детето. То се оказва наследник, само че все пак Божанов, който е известен за щастливото събитие, в никакъв случай не се среща с наследника си, не дава и стотинка за него и майката. Единственият жест, който прави към дамата, е, че я урежда на висока позиция в силово министерство. Постът й носи солидна заплата, сигурност и връзки с авторитетни хора, допълват осведомени, които обаче не желаят да разкрият тъкмо каква позиция заема госпожата. Нищо чудно тя да е колежка на последната му брачна половинка. Факт е, че измамникът постоянно е конфигурирал дамите си на добре платени места, на които също така могат и да съберат от първа ръка забавна за бизнеса му информация.

 

Това не е единствената трагична история в любовния живот на предводителя на тайфа измамници. Твърди се, че негова някогашна брачна половинка, която не криела мераците си за част от благосъстоянието му, е пребита от непознати мъже. Нещо повече – тя е била залята с багра. Явно й се е разминала киселината в лицето, тъй като въпреки всичко отглежда негови деца, допускат осведомени.

 

Според Имотния указател наследниците на Нотариуса има какво да разделят между тях. И това е единствено върхът на айсберга на неговото благосъстояние, законната му част. Друг е въпросът, кой ще постави в джоба си милионите, насъбрани като комисиона от подкупи за магистрати.

Мартин Божанов има апартамент в Свети Влас. Притежава голямо жилище, два гаража и два магазина, единият баничарница на ул. „ Миле Попйорданов “. В същата тази постройка той продава и мезонет на Любена Павлова.

 

Освен това Нотариуса е притежател на къща в баровския комплекс „ Глория палас “, където беше открит трупът му. Божанов се води собственик и на още три жилището в София, откраднати при имотни измами, които към този момент описахме: на ул. „ Аксаков “, бул. „ Сливница “ и в квартал „ Люлин “. Така че има какво да се дели и да не ги мислим наследниците му.

Автор: Уикенд

 

Източник: kliuki.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР