Както съобщава CTV News Торонто, 25-годишната Ерика Меса се сдобива

...
Както съобщава CTV News Торонто, 25-годишната Ерика Меса се сдобива
Коментари Харесай

Жена се опитва да върне спонтанно спиращ Hyundai. Засега не успява

Както оповестява CTV News Торонто, 25-годишната Ерика Меса се снабдява с чисто нов кросоувър Hyundai Tucson. Това става през 2019 година в Канада. Превозното средство има система за попречване на преден конфликт, която обаче се задействана четири пъти, освен това напълно неоснователно, което води до спешно прекъсване при висока скорост.

Първият случай се случил три месеца след покупката: собственичката на кросоувъра се свърза с дилъра, само че ѝ е казано, че най-вероятно нещо просто е блъснало датчика и това няма да се повтори. Два месеца по-късно същото се случва още веднъж и по-късно отново за трети път. След второ посещаване при дилъра на автомобила, съгласно резултатите от диагностиката, е заменен съставен елемент от системата за спешно прекъсване, в който по незнайна причина е влезнала влага.

От сервиза споделят, че заради влагата превключвателят стартира да работи погрешно и непринудено задейства прекъсването. До февруари тази година системата за попречване на челни конфликти на Tucson-а в действителност работи без неточности, до момента в който кросоувърът още веднъж ненадейно стопира на автомагистралата, освен това движейки се със скорост от 120 километра в час.

Дилърът още веднъж сменя превключвателя, само че дамата не желае повече да кара тази кола. Тя се обръща към представителството на Hyundai с искане за възобновяване на сумата от 37 173 $ за автомобил. Производителят обаче ѝ отхвърля, с изказванието, че е подготвен да вземе кросоувъра единствено за 16 609 $ - за към половината от цената. Сега канадката има намерение да се обърне към съда.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР