Както може би знаете, преди няколко дни база с телефонните

...
Както може би знаете, преди няколко дни база с телефонните
Коментари Харесай

Проверете дали сте жертва на изтичането на данни от Facebook

Както може би знаете, преди няколко дни база с телефонните номера и редица персонални данни на повече от 533 милиона консуматори на най-голямата обществена мрежа Фейсбук.

Базата, която се предлага изцяло гратис, визира доста консуматори. В нея има записи от 106 разнообразни страни – 32 милиона консуматори от Съединени американски щати, 11 милиона от Англия, 6 милиона от Индия. Оказва се, че в нея има и над 430 000 акаунта от България по мнение на експерти, които я проучват. В изтеклата информация се съдържат телефонни номера, къси имена във Фейсбук, цялостните имена на потребителите, местонахождение, дата да раждане, биографични данни, а в някои случаи и адреси на електронни пощи.
Дали сте станали жертва на този теч?
В мрежата към този момент се появиха разнообразни принадлежности, с които това може да се ревизира. Без никаква изненада установихме, че не малко от тях също са лъжливи и се пробват да откраднат още информация за даден консуматор. Това ни кара да ви предоставим несъмнено място. Не него единствено с въвеждането на даден телефонен номер можете да ревизирате дали той е станал жертва на огромния теч: на Baseline CyberSecurity.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР