Както Lupa.bg първа съобщи, ЦСКА уволни Саша Илич като треньор.

...
Както Lupa.bg първа съобщи, ЦСКА уволни Саша Илич като треньор.
Коментари Харесай

Както Lupa.bg писа: ЦСКА изгони Илич

Както Lupa.bg първа заяви, ЦСКА уволни Саша Илич като треньор. Това се случи едвам след третия формален мач за сезона – 0:2 против „ Сепси “ в Лигата на конференциите. Още в събота наставникът и сръбските му помощници си отпътуват за Белград.

В Румъния спрягат Еуген Трика за нов треньор на ЦСКА. Бившият „ червен “ халф беше на стадиона на мача със „ Сепси “.

Вариант е и Стамен Белчев, който води втория тим. Два пъти наставникът бе отпред на армейците.

ЦСКА лиши лентата на Турицов Иван Турицов повече няма да бъде капитан на ЦСКА. Решението е на управлението на клуба, откакто бранителят влезе в борба с част от последователите на „ алените “, останали разочаровани от провалянето с 0:2 от „ Сепси “ в Лигата на конференциите.

По-късно националът на България се извини за реакцията си.

" Благодарим ви, " армейци "! За безрезервната си поддръжка и кипящата пристрастеност по трибуните от първа до последна минута не заслужавахте това показване – се споделя в известие на уеб страницата на столичния гранд. - Емоциите бяха доста, адреналинът - висок, само че това не оправдава държанието ни на терена.

Ето за какво управлението на ЦСКА взе решение да отнеме капитанската лента на Иван Турицов. След невероятната поддръжка, която Иван получи от всички в клуба и по трибуните в края на предишния сезон, вчерашните му реакции против публиката на ЦСКА са неприемливи. Не приляга капитана на най-великия клуб в България да реагира по този метод и да не е в положение да управлява страстите си. ”
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР