Както казва Агата Кристи, а тя разбира от тази материя,

...
Както казва Агата Кристи, а тя разбира от тази материя,
Коментари Харесай

Калина Андролова: БСП опитва силов контрол над публичното пространство

Както споделя Агата Кристи, а тя схваща от тази материя, " безупречната известност е първото, което е належащо на мошеника ". Интелектуалният и политически " хайлайф " на Българска социалистическа партия в лицето на Георги Свиленски, Атанас Зафиров и Христо Проданов, някои от тях водачи на листи, са пуснали сигнал до Комисията за отбрана от дискриминация, поради това, че съм написала статус, че " единствено хората с Алцхаймер ще гласоподават за Българска социалистическа партия ".

Тази партия по времето на Нинова всеки ден реализира невероятни стратегически дълбочини на политическата неконструктивна интензивност!

Това разяснява във " Facebook " Калина Андролова.

Толкова несъстоятелни придвижвания, произвеждащи отбиване на гласоподаватели, Българска социалистическа партия в никакъв случай не е правила. Опитите на партийния хайлайф на Българска социалистическа партия за силов надзор в общественото пространство през заплашване и наказване са нелепи и смешни, и няма да донесат смирение. Не може сериозна и сякаш мощна партия да нападна смешки, написани във Facebook!

Затова на вътрешните им партийни сбирки към този момент си приказват не по какъв начин ще победят на идните избори, а по какъв начин ще бъдат незаобиколим фактор в идващия парламент. Умственодефицитните дейности на Българска социалистическа партия под управлението на Нинова трансформират партията в губеща политическа мощ. Политиката е комплицирана и неустойчива игра, в която дискурсът може да създава власт, само че може и да я подкопава, лимитира. Когато не си добър стратег, можеш през дейното си присъединяване да се самоизключиш от голяма важност. Сигналът на Проданов, Свиленски и Зафиров до Комисията за отбрана от дискриминация е силово отношение, маскирано като " социална грижа ".

Нарастването на интензитета на сходни практики у Българска социалистическа партия е тревожна линия. Издребняването, дефицитът на смисленост, многопосочната комплицираност какво да прави Българска социалистическа партия, с цел да съумява, по какъв начин да наподобява, какво да показва в общественото пространство създава някакъв все по-вицов облик на партията. Спрете всичката тази неплатежоспособност, хора!

Превърнахте Българска социалистическа партия в нещо тъжно и малко. Помним и други ръководители на Българска социалистическа партия, тази партия в никакъв случай не е падала толкоз ниско, в никакъв случай не е била в такава степен подвластна от личностната характеропатия на ръководителя си. Българска социалистическа партия е жертва на дифузна незначителност! Политиката на вдребняването сигурно не може да изведе партията на естествена височина.
 Калина Андролова: Българска социалистическа партия пробва силов надзор над общественото пространство

 Калина Андролова: Българска социалистическа партия пробва силов надзор над общественото пространство

 Калина Андролова: Българска социалистическа партия пробва силов надзор над общественото пространство

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР