Както БНТ не съобщи, по случай 4-годишнината на ПРАС-ПРЕС открихме

...
Както БНТ не съобщи, по случай 4-годишнината на ПРАС-ПРЕС открихме
Коментари Харесай

Кюлче в чекмедже: Сцени от една изложба

Както Българска национална телевизия не заяви, по случай 4-годишнината на ПРАС-ПРЕС открихме грандиозна галерия в галерия-книжарница “София-Прес ” с първи страници от течението на вестника ни през годините.
Откриването мина при невиждан естетически интерес и колекционерски кютек.
Изложбата се изкупи за половин час, като за някои шедьоври озверели ценители на сатирата се хванаха за гушите и трябваше да ги разтърваваме. Поклонник на творчеството ни от прокуратурата влезе в ръкопашна битка с наш обожател от Министерство на вътрешните работи, като и двамата желаеха да закупят корицата с Пеевски по бански.

За да няма кръвопролития и компрометиране на стабилността, взехме соломоновско решение да не продаваме тази реликва - това бе единственият експонат от изложбата, който остана непродаден.
Хроника на едни чекмеджета
Дни след откриването на изложбата ПРАС-ПРЕС провежда дребна артистично-гражданска акция.
Тъй като сме алчни създатели, а към момента нямаме пенсии за заслуги или отплата за вреди от рецесията, отидохме пред Министерския съвет да сложим чекмеджета на жълтите павета, с вярата да ни ги изпълни Неволята или Мата Хари. Какво се случи пред Минсъвета, прочетете в идващите редове.
14:45 Органите на реда ревизират наличието на чекмеджетата и нашето духовитост, граничещо с нелепост - обясняваме, че чакаме Мата Хари да ги изпълни. Не усещаме никаква демонстрация на злоба в органите или удивление от блестящото ни скимване.

14:55 След нашите апели към Мата Хари, викайки я като Неволята - „ Матоооо, Матооооооо “, органите на реда ни предизвестяват да се отдръпнем от флаговете на Европа и България оттатък зоната за сигурност. Правим го насилствено, само че със съзнанието на изпълнен дълг към Родината.
15:00 След малко заседание по радиостанциите, съобщавайки на висшестоящите за нас, органите на реда обрисуват нов още по-далечен периметър на зоната за сигурност. Оттегляме се, удоволетворени за личната си значителност, като най-опасната следобедна опасност за „ Дондуков “1.
15:10 Напускаме с достолепие и оставяме жълтите павета на органите на реда. Мата Хари не се появи и прекъсваме всевъзможни връзки с фондациите „ Южна Америка за България “ и „ Русофили за Силна България в Европейски Съюз “. Фейк нюз ще ни пробутват!
 
Автори: Чавдар Николов, господин Балев,
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР