Как войната в Украйна и високата инфлация се отразяват на

...
Как войната в Украйна и високата инфлация се отразяват на
Коментари Харесай

Лекторите на Шумът на парите 2022: Антон Андонов

Как войната в Украйна и високата инфлация се отразяват на пазара на жилищни парцели у нас?

Ще охлади ли пазара предстоящото покачване на лихвите?

Какви са настройките и упованията на строителните бизнесмени за бизнес средата, цените и строителната себестойност?

Кои са движещите фактори на пазара сега?

На тези въпроси ще отговори изпълнителният шеф на ЕРА България Антон Андонов по време на панел Имоти, част от Шумът на парите 2022. Дискусията ще започва в 16.50 часа на 7 юни.

Антон Андонов е с 18-годишен опит в недвижимите парцели.

Изпълнителен шеф е в ЕРА Недвижими парцели с 28 офиса в градовете София, Варна, Бургас, Пловдив, Стара Загора, Русе и Поморие, част от ERA Real Estate – водеща международна франчайз мрежа в региона на покупко-продажбите и финансиране покупката на жилищни парцели, с над 45-годишен опит в създаването на артикули и услуги, насочени към клиентите.

Шумът на парите 2022 ще се организира присъствено на 7 юни 2022 година в Sofia Event Center. На публиката уредниците от Profit.bg оферират пет дискусионни панела.

Повече информация и програмата ще откриете тук.

Билети ще намерите тук. Местата са лимитирани, тъй че побързайте да осигурите наличието си на едно от най-големите стопански събития в страната.

Шумът на парите 2022 се провежда с поддръжката на Пощенска банка, Инвестбанк, Уникредит Булбанк, Обединена Българска банка, Амунди, TBI Bank, ЕОС Матрикс, eMAG, Алкомет, Arco Real Estate, Schneider Electric, Планекс Инвест, MyFin, LENO, Philip Morris Bulgaria,TBIBuy, УНИКА и Кеш Кредит.
Източник: profit.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР