Как да се отнасяте към жена си? Съвети след развод

...
Как да се отнасяте към жена си? Съвети след развод
Коментари Харесай

Как да се отнасяте към жена си? Съвети след развод и 16 години брак!

Как да се отнасяте към жена си? Съвети след бракоразвод и 16 години брак!

„ Ако всеки от нас вземе умишлено решение да слага всекидневно желанията и потребностите на своята половинка над своите, това ще бъде реципрочност. Бракът в това отношение ще бъде много сполучлив. Не се ли случва едно и също във всички здрави връзки? “

Добри препоръки след бракоразвод от 16 години съвместен брак от Джералд Роджърс

Очевидно е, че не съм огромен специалист в връзките. Въпреки това, откакто прекосих през бракоразвод, промених възгледите си за доста неща, които не съм правил, когато съм бил във връзка. За мое страдание, не осъзнавах това преди.

Едва след загубата на обичания човек, взех решение да споделя препоръки, които бих желал да бях чул по-рано.

1. В никакъв случай не спирайте да се грижите за любимата си жена и не си позволявайте да спирате приятните срещи и визии.

Не бива да приемате жена си за даденост. В момента, в който я помолите да се омъжи за вас, вие автоматизирано давате заричане да бъдете индивидът, който ще я пази. Какво би могло да бъде по-ценно и значимо? Тя е направила своя избор във ваша изгода и не бива да забравяте за това.

2. Съхранете сърцето си.

Вие би трябвало да показвате обич към себе си и да обичате света към вас. Оставете и свободно място за обичаната си жена. Дръжте това място единствено за обичания човек и не позволявайте на никого да го заема.

3. Влюбвайте се още веднъж и още веднъж без боязън от промяна.

Факт е, че хората са склонни да се трансформират: няма да сте същите при започване на брака си или след 5 години брак. Половинката ви не е длъжна да стои покрай вас, при изискване че не се грижите за нея и нейното сърце. Помнете, че всеки миг тя може да предаде сърцето си на някой различен. Не забравяйте за битката, с помощта на която успяхте да спечелите сърцето й.

4. Не е ваша грижа да променяте и коригирате нещо в характера и държанието ѝ.

Основното нещо е да обичате жена си такава, каквато е в реалност. В случай на промени от нейна страна, не спирайте да я обичате такава, каквато е.

5. Забелязвайте в нея единствено най-хубавото.

Фокусирайте вниманието си единствено върху това, което обичате. Това, върху което се фокусирате, ще се промени. Ако се съсредоточавате върху обстоятелството, че понякога ви дразни, явно, всичко, което можете да видите, са аргументите, които причиняват вашето неспокойствие. При изискване, че се съсредоточавате върху това, което обичате, това значи, че животът ви ще премине в цялостна обич и хармония.

6. Не се опасявайте да имате цялостна над вашите емоции.

Да ви направят най-щастливият мъж въобще не е отговорност на законната ви брачна половинка. Освен това тя не може да бъде отговорна за това, че по някаква причина вие сте печален. Контролирайте прочувственото си положение и чувството си за цялостно благополучие. Не забравяйте, че вашите позитивни страсти внасят обич и естетика във връзката ви.

7. Не обвинявайте жена си в обстановки, в които сте разстроени или ядосани от нещо друго.

Вашето емоционално благоденствие е само ваша отговорност. Ако изпитвате негативни емоции, пробвайте се да отделите малко свободно време, с цел да се опитате да разберете какво се случва с вас.

8. Позволете си да бъдете глупави.

Смейте се и я оставете да направи същото. Благодарение на смеха сме в положение да приемем някои неща по-лесно.

9. Позволете на обичания човек да бъде близо до вас.

Не предприемайте никакви дейности, когато жена ви е смутена от нещо. Основното, което се изисква от вас, е да я държите крепко и да поясните, че всичко ще е наред. За нея е значимо да разбере, че е чута. В тези моменти вие сте опората, на която тя може да разчита, в случай че е належащо. Не забравяйте, че дамите се характеризират с промяна и несъразмерна емоционалност.

Не я избягвайте, когато е смутена. Останете мощни до края. Особено значимо е да разберете какво точно се крие зад нейните страсти и думи.

10. Бъдете постоянно близо и отдавайте своето време, внимание, интерес и душа.

Опитайте се да изчистите мозъка си от външни и безполезни мисли. Вашето отношение към нея, трябва да бъде, като към най-ценното и скъпо нещо, което съществува в света.

11. Опитайте се да разбирате нейното душевно положение.

За задачата трябва да изучите езика, на който приказват нейните усеща. Поканете я да направи списък с 10 неща, които съгласно нея я вършат по-обичана. Никога не забравяйте какво може да направи жена ви мечтана.

12. Бъдете подготвени да я приемете полово.

Проникнете в дълбините на душата ѝ, позволявайки й да се разтвори в личната си женска природа. Всичко това ще бъде налично при цялостно доверие.

13. Не се опасявайте да изглеждате неуместно и нелепо в очите й.

Вие сте обикновен човек, който е податлив да прави неточности и да се учи от тях. Няма съвършени и перфектни хора.

14. Осигурете й персонално пространство.

Жените са склонни да дават всичко от себе си. Именно заради тази причина би трябвало да й се даде лично време. То е належащо за актуализиране и преосмисляне.

15. Бъдете извънредно откровени.

Ако желаете да изградите доверие във връзката ви, бъдете подготвени да споделяте безусловно всички събития, които ви се случват. Вземете под внимание тези неща, които тя няма желание да ѝ споделяте. Няма място за маски. Ако смятате, че би трябвало да носите маска до нея, тогава връзката ви няма онази дълбочина, която има само истинската обич.

16. Опитайте се да бъдете уязвими.

Не е нужно да сте едновременно съвършени във всичко. Не забравяйте да споделяте страховете и чувствата си, като в същото време взимате поради грешките си.

17. Не спирайте взаимното си развиване.

Атрофията е естествен развой, в случай че спрете да работите върху мускулите, същото се случва и във връзката ви, която не е ориентирана към взаимно развиване. Търсете общи цели и гледайте в една посока.

18. Не повдигайте въпроси за пари.

Материалната страна е един тип супер премия в играта. За да я получите, в последна сметка трябва да сте един екип. Нищо няма да се случи, в случай че членовете на един тим са враждебни един към различен. Намерете способи да помогнете за обединяването на вашите общи сили и желания.

19. Бързо прощавайте обидите и се фокусирайте върху бъдещето.

Не обръщайте голямо внимание на далечното си минало. Миналото ви може да ви държи като заложник. Не позволявайте това. Да задържате грешките от предишното си е, като да държите тежка котва, която пречи на връзката ви да продължи напред. Прекъснете тази верига и продължете със силата на любовта.

20. При всевъзможни условия правете избор в полза на любовта.

Това е може би единственият същински съвет, от който се нуждаете. Тъй като точно любовта действа като основа, която ръководи вашия избор. Така няма да има нищо, което да заплаши брака ви. Помнете, че любовта ще ви държи.

Като цяло бракът не е картина на безконечното благополучие. Всъщност това е упорита и взаимна работа, готовност за непрекъснат напредък и развиване. В резултат на старателната и упорита работа идва щастието.

Вижте още: Ето какво научих с възрастта! Моята откровена изповед!

Научих тези житейски уроци от моя персонален опит, само че за жалост към този момент е късно. Въпреки това продължавам да се изучавам от грешките си и да се модернизирам, с цел да продължа напред.

В моя случай истината е, че обичах жена си и съм подготвен да изградя нови връзки на солидна основа по този начин, че те да могат да устоят на всяко неприятно време и тестване.

Източник: bukvarche.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР