Кажете на близките си в чужбина да се приберат до

...
Кажете на близките си в чужбина да се приберат до
Коментари Харесай

Слава Севрюкова: Българите в чужбина да се приберат до 2028 г.

Кажете на околните си в чужбина да се приберат до 2028 година, тъй като по-късно ще е доста мъчно, поучава известната българска пророчица Слава Севрюкова, представена в книга от 2014 година - Слава Севрюкоа - оракулът на България.

Севрюкова предсказва огромни катаклизми и тежки събития, които ще обзет целия свят. Това ще са бурни климатични промени, протичащи се на стадии. Гадателката обаче ни вдъхва и лъч вяра, че след трагичните бедствия ще настъпи ново време, в което водещо ще е духовното при индивида и бъдещето ще е по-светло. Тя показва като знаков интервалът сред 2025 и 2030 година.

Според гадателката от Нова Загора планетата ще се промени доста. Във водата ще се издигне суша, а водата ще покрие елементи от досегашната суша. Ще имат шанс тези, които живеят по високите места. България е измежду тях, тъй като тук има повече планини и ще пострада по-малко от тежките катаклизми.

И най-тежките времена ще успеем да се оправим, тъй като Господ ни обича. Неслучайно на територията на България са родени мъдри учители и духовни водачи като Петър Дънов.

Не би трябвало да губим религия и вяра. Когато наподобява, че нещата отиват напълно на зле, ще настъпи смяна. И това ще се случи, преди да е изцяло късно. Въпреки всички рискове пред страната, ще успеем да се съхраним.

 Слава Севрюкова

Не се тревожете, българският народ не ще бъде заличен от лицето на Земята! Трудностите ни вършат единствено още по-силни. Богоизбран народ сме. След рецесиите ще укрепнем, безапелационна е Слава Севрюкова.

Независимо от компликациите човешкият жанр няма да загине, а хората, които оцелеят, ще са по-мъдри, положителни и като преродени. Трудните тествания ще ни създадат по-човечни и милосърдни. Ще забравим за алчността и зверствата.

Хармония ще възцари след всички бедствия. След мрака ще изгрее слънце и ще настъпи обединяване на народите.

Дори и в най-тежките тествания няма да се затрие българското племе, даже и територията на България да оредее. Някои нации ще изчезнат, само че това не се отнася за нас. Докато на планетата има хора, и ние ще сме тук. И тези, които дойдат, ще се назовават българи, пророкува Севрюкова

Източник: sanovnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР