Кафе, което е 80 пъти по-силно от еспресото, може да

...
Кафе, което е 80 пъти по-силно от еспресото, може да
Коментари Харесай

Турбокафе ви държи будни и енергични до 18 часа

Кафе, което е 80 пъти по-силно от еспресото, може да ви държи будни и енергични цели 18 часа. То е основано от притежателя на Viscous Coffee – Стив Бенингтън, създал кафето за медицинския личен състав, който постоянно посещава заведението му и има потребност от огромни количества сила поради дългите смени в незабавното поделение.

Баристите споделят, че турбо кафето към този момент е известно след клиентите, въпреки че е част от менюто единствено от няколко седмици.

Собственикът обаче предизвестява, че високоенергийната напитка не е целесъобразна за хора с високо кръвно налягане или разстройства на сърцето, тъй като може да утежни здравето им.

Бенингтън прибавя също, че хора, които не са готови за толкоз огромни количества кофеин, също не трябва да пият от кафето.

Първите признаци за предозиране с кафе са световъртеж, щедро изпотяване, разширение на зениците, заекване и гадене.

 пиянство на кафе

Ако продължите с прекомерната консумация на кофеин, тези признаци ще се влошат, споделя притежателят на кафенето, който е безапелационен, че кафе би трябвало да се пие единствено в умерени количества.

Една чаша от новосъздаденото по-силно кафе коства 12 щатски $.

От кафето, чая и какаото напитките от кафе са най-предпочитани за консумация в целия свят.

Средно всеки човек пие по 300 мг кофеин дневно съгласно отчет от 2012 година. Кофеинът има свойството да подтиква нервната система и мозъка, като основава чувството за жизненост.

Проучвания на Световната здравна организация демонстрират, че прекаляването с кофеин има животозастрашаващи последствия, измежду които сърдечно-съдови болести, високо кръвно налягане, стомашно-чревни проблеми и висок холестерол.

Известни са два случая на гибел вследствие на корист с кафе – 14-годишно момиче, което имало болно сърце и умира след потреблението на две поредни изпити енергийни питиета и 21-годишно момче от Охайо, което умира, откакто взима две хапчета кофеин на прахуляк.

Източник: gotvach.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР