Кадрите със скандалите между мен и Веселин Марешки са от

...
Кадрите със скандалите между мен и Веселин Марешки са от
Коментари Харесай

Валери Симеонов: В едно семейство също има скандали

Кадрите със свадите сред мен и Веселин Марешки са от март 2019 година. Оттогава няма обидни реплики сред нас Програмите са ни близки, а задачите са ни се препокривали. Това съобщи пред Нова водачът на НФСБ Валери Симеонов, откакто през вчерашния ден разгласи коалиция за идните избори с партията на Марешки - ВОЛЯ.

" Искри има сред всички сътрудници. Трябва да се не помнят персоналните проблеми. В едно семейство също има кавги. Нека да няма несъразмерни условия ", разяснява репликата на Марешки към него " политически проститутки нямат място в българския парламент”.

" През последната година и половина сме коментирали коалиция на патриотична база, само че диалозите бяха за трите партии - Вътрешна македонска революционна организация, НФСБ, ВОЛЯ ", разкри Симеонов.

" Не ясно дали ще сме в коалиция с ГЕРБ в идващия парламент, всичко е въпрос на сделки и стратегии ", разяснява водачът на НФСБ.

" Не сме се обединили с Движение за права и свободи или партия, с която нямаме нищо общо ", отговори Симеонов на недоброжелателите си.

" Ние сме преди всичко на националните ползи. България не може да се накланя нито на Изток, нито на Запад ", разяснява Валери Симеонов въпрос за вероятни проруски връзки на Марешки.

" За последните 4 години, нито ВОЛЯ, нито НФСБ са били упреквани в корупция. Двете партии резервираха образа си чист ", разгласи водачът на НФСБ.

Бихме преговаряли с всяка патриотична партия. С Политическа партия " Възраждане " диалози не са вероятни - те са с очебийно проруско отношение. Този факт не се знае, само че водачът им Костадин Костадинов беше изпъден и от НФСБ, и от Вътрешна македонска революционна организация, сподели Симеонов.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР