кадри Нова телевизия, bTV: Гала уплаши България на ХелоуинbTV и

...
кадри Нова телевизия, bTV: Гала уплаши България на ХелоуинbTV и
Коментари Харесай

Гала уплаши България на Хелоуин

кадри Нова телевизия, bTV: Гала уплаши България на Хелоуин

bTV и Нова телевизия не пропуснаха да излеят доза скелети, изтърбушени тикви и други страховити облици в традицията на празника Хелоуин. Макар това да не е обичаен български празник, огромните частни малките екрани взеха решение да се възползват на 100% от него, с цел да се харесат на феновете.



„ На кафе “ стартира с много страшна панорама, като даже имаше и надпис, че фрагментите не са за хора със слаби сърца. Последва много злокобна панорама – буркани, в които като че ли бяха напъткани главите на Гала и помощниците ѝ. Особено злокобно изглеждаше макетът на Кристина Патрашкова.



Ромина Тасевка си беше пристигнала в студиото пък с костюм на скелет. „ Не ми трябваше доста, просто си смъкнах облеклата и готово “, изфука се моделката, която беше оповестена за Жената-кокал.
„ Ти мини още един път по този начин пред камерите и мъжката публика и тя ще стане на кокал “, не пропусна да се включи в присъщия си жанр артистът Дарин Ангелов.
Гала побърза да съобщи, че утрешният Ден на националните будители е доста по-голям празник и по тази причина е поканила в предаването си писателят Захари Карабашлиев. Думите ѝ обаче прозвучаха някак престорени на фона хелоуинската украса на студиото.


Деси Стоянова и Петър Дочев по bTV бяха решили също да се маскират за Хелоуин, само че бяха решили да не бъдат плашещи, а просто маскарадни.
Те използваха манията по Барби от последните месеци и всичко в студиото им беше напълно в розово. В студиото имаше и говореща кукла, ръководена от артиста вентролог Димитър Иванов- Капитана.



На фона на представянето на Нова телевизия, студиото на „ Преди обед “ по bTV изглеждаше постно, само че най-малко нямаше заплаха инцидентно гледащи деца да се изплашен от видяното на екрана.
Източник: vihrogon.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР