Бих желал да ви поканя за кум шеф, обърна се

...
Бих желал да ви поканя за кум шеф, обърна се
Коментари Харесай

Чоткин вдига сватба, шеф Ангелов кум

Бих желал да ви поканя за кум началник, обърна се Чоткин към Ангелов. Ние тук се запознахме, вие сте повода да сме семейство. Така най-хубавият готвач с изключение на с купа, чек за 100 000 лева, жена, се снабди и с кум за сватбата си.

 

В студиото на подкаста гостува и Камелия, неговата обичана, която също взе участие в предаването, само че отпадна в по-ранен стадий на надпреварата. В неизлъчвано видео до този миг се вижда предлагането на Чоткин към Камелия минути след финала и поканата към началник Ангелов да бъде кум на сватбата им.


`); break case width
Всички станахме очевидци на пътя му дотук.

Чоткин показа, че се е чувствал като черната овца в кухнята и се е борил самичък против всички, само че не се е предал, тъй като е следвал задачите си. Признава, че е правил неточности, само че не се е криел зад тях, тъй като те са му помогнали да надгради себе си като експерт.

Не чаках да си намеря момиче тъкмо в Хелс китчън, към момента сякаш не има вяра какво му се случва към момента. За мен това е орис, която би трябвало да приема. Вече съм на 31 години и нещата ги взимам насериозно.



Чоткин си призна, че напълно не познава бъдещата си брачна половинка, контактувал е с нея едвам няколко седмици, само че усеща вътрешно, че тя е дамата за него.

Пред водещия Станислав Иванов, победител в сезон 6, Чоткин даде обещание, че ще се завърне в България, с цел да е покрай родителите си и Камелия. Той показа, че го чакат доста нови кулинарни завършения, които занапред ще разгласи.

Източник: vihrogon.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР