Тайсън Фюри изглежда обвинява загубата си от Александър Усик в

...
Тайсън Фюри изглежда обвинява загубата си от Александър Усик в
Коментари Харесай

Тайсън Фюри изглежда обвинява войната в Украйна за поражението от Александър Усик

Тайсън Фюри наподобява упреква загубата си от Александър Усик в техния конфликт за безспорна международна купа в тежка категория на войната на Украйна с Русия.

Usyk стана първият неоспорим международен първенец в тежка категория от 25 години с победа по точки против Fury в техния мегабитка. Украинецът губеше ранните рундове, само че откри втори вятър и беше покрай нокаута на Фюри в деветия рунд, само че британецът беше избавен от камбаната.

Фюри не беше склонен с разделното решение и уточни продължаващата война в родната страна на Усик като една от аргументите за загубата му. „ Вярвам, че завоювах тази борба, мисля, че той завоюва няколко от тези рундове, само че аз завоювах множеството от тях. Страната му е във война, тъй че хората застават на страната на страната във война “, сподели той.

„ Не се заблуждавайте, съгласно мен завоювах тази борба. Имах загуба с разграничено решение с дребен човек. Успех, Бог да ви благослови. “ TNT Sports също заяви, че Фюри е споделил, че желае да посети Украйна, пр...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР