Кадри Нова ТВЛъчезар Чоткин е името на големият победител в

...
Кадри Нова ТВЛъчезар Чоткин е името на големият победител в
Коментари Харесай

Камелия щастлива, Чоткин спечели Хелс китчън

Кадри Нова ТВ

Лъчезар Чоткин е името на огромният победител в сезон 6 на „ Хелс Китчън “. Той съумя да се пребори със Станислав Димитров и завоюва огромната премия от 100 000 лв..

Шеф Виктор Ангелов се обърна към двамата в наличието на неговите су-шефове, родителите и околните на финалистите и останалите участници през този сезон.


`); break case width
Чоткин, Станислав, това е краят на „ Хелс Китчън “. И началото на вашия нов живот. Живот, в който всички качества, които показахте тук, и всичко ново, което научихте, ще ви води доста много надалеч, стартира началник Ангелов.

След това се обърна към Лъчезар:

Г-н „ Ч “ като чест, „ О “ като отговорност, „ Т “ – техника, „ К “ – креативност, „ И “ – самодейност, „ Н “ – неотстъпчивост. Чоткин! Човекът оркестър. Кулинар със самочувствие и класа. Първият, който изпъкна в „ Хелс китчън “, и последният, който си потегля. По целия път всичко и всички бяха срещу теб. Ти не спря да доказваш, че си по-силен. Син тим, червен тим, черен тим. За теб няма значение – ти самичък си си тим. Скуадра (бел. прев. – отбор) „ Чоткин “. Изигра шампионски край. Остана единствено да забележим дали ще вземеш и шампионската купа.



После приказва и на другия финалист:

Станислав – златната запаса, младата вяра, която изскача на терена и бележи гол след гол. От скамейката чак до финала. Лео Меси в кухнята. Талантлив, работлив, адаптивен и акуратен като лазер. Сдържан в страстите, натруфен в чиниите. Не се изхвърляш с приказки, само че всяко твое осъществяване е като гол със задна ножица на финала на Шампионска лига. Ако направя ранглиста за Топ 10 чинии през сезона, ти ще имаш три в тях. Показа, че си забъркан от шампионско тесто. Докосваш купата и чека.



Накрая към този момент приказва и към двамата:

Чоткин или Станислав? И двамата заслужавате, писано ви е да сте сполучливи. Аз съм късметлия, че вие сте избрали готвенето. За мен е чест да предавам знанията си на надарени готвачи като вас. Избрал съм същински първенци, почтени мъже. Чоткин, Станислав, нямам какво повече да ви кажа, време е за фойерверки.

Така разгласи името на спечелилия в този сезон, а точно Лъчезар Чоткин.

Източник: vihrogon.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР