Кадри: ИнстаграмСнимките на третия сезон на Ергенът отдавна са приключили,

...
Кадри: ИнстаграмСнимките на третия сезон на Ергенът отдавна са приключили,
Коментари Харесай

Ергенът Алек се пусна от кухнята на скандална риалити звезда

Кадри: Инстаграм

Снимките на третия сезон на " Ергенът " от дълго време са завършили, а Алек Младенов сподели ужасно въодушевление в кухнята на риалити звезда.



Не става дума за някоя от кандидатките за сърцето му обаче, а за победителката в третия сезон на " Мастършеф " Божана Кацарова. Тя записа и присъединяване в последния " Сървайвър " у нас, където влезе в много спорове с други търсачи на мощни чувства.



Готвачката има кулинарна графа в " Инстаграм ", където от известно време дефилират разнообразни участнички в " Ергенът ". Сега пристигна ред и на самия Младенов. Двамата взеха решение да вършат козунак, само че със заложена от изкуствения разсъдък рецепта. Те му зададоха като параметри само че продуктът би трябвало да е пикантен и сладостен, с халапеньо, мед и канела.



Ето и каква рецепта им възпроизведе ботът:

- 620 гр. Брашно

- 4 яйца и 2 жълтъка

- 200 гр. Кисело мляко

- 100 гр. Захар

- щипка сол

- 220 гр. Масло

- кора от лимон & портокал

- 1 пакетче квас

За плънката:

- 1 до 3 броя люти чушки (халапеньо)

- 150 гр. Мед

- 1 с.л. Канела (да има)

 

Към обявата си Божана е пасила и метода на подготвяне: " Смесваме яйцата, киселото мляко, захарта и кората на портокала и лимона и маята и оставяме да шупне. Пресяваме брашното, след което прибавяме яйчената примес и месим … проникнете в това тесто, дет се вика! Оставяме да втаса най-малко двойно, след което постепенно прибавяме и мекото масло. Мажем с плънка от накълцано халапеньо (или каролина рипър според от увлечението ви по лютото) мед и забележително количество канела:) Навиваме, оставяме да втаса и печем на 170 за най-малко 30/35 мин …. За край можете да глазирате със захарна примес или с разрушено яйце "

 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР