Тази нощ Крим и Новоросийск (Краснодарски край) се оказаха подложени

...
Тази нощ Крим и Новоросийск (Краснодарски край) се оказаха подложени
Коментари Харесай

Масирана атака срещу Крим и Русия, гори нефтеният терминал в Новоросийск

Тази нощ Крим и Новоросийск (Краснодарски край) се оказаха подложени на масирана офанзива от безпилотни летателни апарати и морски дронове, оповестява " УНИАН ", цитира Българска телеграфна агенция и Блиц.

Губернаторът на Севастопол Михаил Развожаев е декларирал, че военните отблъскват офанзива на безпилотни летателни апарати с благодарение на стрелково оръжие. Скоро светлината в града отчасти е угаснала. Развожаев обяснява това с изключване на част от оборудването на подстанция Севастопол - съгласно него върху нея са паднали парчета от свалени дронове.

По-късно губернаторът пише, че градът е нападнат освен от въздушните безпилотни апарати, само че и от безпилотни морски дронове. Впоследствие офанзивата е траяла.

Междувременно в Новоросийск са се чули експлозии. Според потребителите в мрежата, атакувани са пристанището и петролното хранилище. Местните поданици оповестиха за най-малко 19 детонации.

В един от видеоклиповете жена крещи, че пристанището на Новоросийск, което се счита за най-голямото пристанище в Русия, е „ взривено “. В мрежата пишат, че е без ток, а токът е спрял и в част от града.

По-късно губернаторът на Краснодарския край Вениамин Кондратиев разгласи за " несполучлива украинска офанзива ". Според него съветската противовъздушна защита е свалила повече от 10 дрона, а заради падащи фрагменти са зародили местни пожари. Няма жертви.

Съобщава, че дронове са атакували нефтения терминал в Новоросийск и терминала на Транснефт.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР