Кадри БТВЗрителите останаха много разочаровани от спирането на куизното шоу

...
Кадри БТВЗрителите останаха много разочаровани от спирането на куизното шоу
Коментари Харесай

Свалиха „Кой да знае?“ заради Денсинг старс и Ергенът, зрителите гневни

Кадри БТВ

Зрителите останаха доста разочаровани от прекъсването на куизното шоу „ Кой да знае? “. За малко време то се трансформира в едно от най-любимите и занимателно излъчвания в родния ефир. Макар първоначално да бе посрещнато с огромна доза песимизъм, брилянтните артисти Милица Гладнишка, Александър Кадиев и Христо Пъдев съумяха доста бързо да трансформират това мнение.

Тръгна малко страхливо и сковано, отнесе доста рецензии, най-много поради водещия, само че пък приключи с фойерверки. „ Кой да знае? “ беше като подгряваща „ група “ за всички риалити формати, които започват тази седмица.



Защо спирате това прелестно предаване. С неспокойствие чакахме да стане 20ч и да го гледаме с най-голямо наслаждение.

Моля ви за идващия сезон да не нагласяте преднамерено резултатите, тъй че все да са съвсем на равно и в последния миг да се извърнат за сметка на тимът, който губи и други такива плоски номера. Иначе Милица е доста чаровна и явно знае много, даже когато натиска неверен бутон.



Жалко, че свърши! На мен ми харесваше, хем занимателно, хем се научаваха много любопитни и забавни неща!

Много занимателно и развлекателно предаване! Толкова ми е прелестно и разтоварващо като Ви виждам! Много скърбя, че го спирате и го замествате с „ Денсинг старс “. Предаване, което не одобрявам изключително!

Страхотен екип ❤️! Забавлявах се откровено, а не бях гледала телевизия от години! Дано има продължение и безусловно с Милица и Пъдев! Рядко добра композиция!

Дано да има 2 сезон доста забавно предаване!

Едно от най-забавните, най- свежите и забавни формати! Поздравления за прелестните Милица,Христо и Сашо! Ще ни липсват! Дано има продължение!!!



Дори самият Сашо Кадиев не е наясно, дали това шоу ще продължи.

Това беше „ Кой да знае “ за през днешния ден и за едно известно време напред. Бъдете с нас и идващият път, по всяко време това. Защото просто в действителност се забавлявахме. Аз бях и към момента съм Сашо Кадиев. Благодаря на нашите капитани и на публиката. Без вас научаването на толкоз безсмислени познания нямаше да е толкоз прелестно. До скоро! Чао!

В последния епизод до Милица и Христо застанаха техните половинки – артистът и артист Иван Велчев и актрисата Цветина Петрова.

Последният победител в „ Кой да знае? “ стана тим „ Пъдеви “.

Сашо Кадиев остава в ефира на БТВ, като ще бъде капитан на един от двата тима в новото предаване „ Аз обичам България “, което започва идната седмица. „ Скоро ще почна дори да повеждам и новинарската емисия “, пошегува се на финала той.

Източник: vihrogon.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР