кадри bTVСлед като bTV обяви новото си шоу за оцеляване

...
кадри bTVСлед като bTV обяви новото си шоу за оцеляване
Коментари Харесай

Водещият Александър Сано издаде с какво “Островът” ще е по-добър от “Сървайвър”

кадри bTV

След като bTV разгласи новото си шоу за оцеляване “Островът на 100-те гривни ”, главните въпроси бяха два. Първият е, с какво този формат се отличава от “Сървайвър ” или от конкурентния “Игри на волята ” по Нова телевизия, тъй като приликите са явни.



Другият въпрос беше кой ще е бъде определен за привлекателната позиция на водещ. Отгворът тук към този момент е явен – това е артистът Александър Сано. Той показа, че към този момент е отказвал два пъти да води разнообразни формати. Този път не е устоял обаче, тъй като новото шоу доста му харесало.
`); break case width


“Следя сходни формати. Трепят се едни хора месеци наред, гладуват, вършат какво ли не и на крачка от финала си потеглят с празни ръце ”, разяснява Сано.

В “Островът на 100-те гривни ” джакпотът от 300 000 лв. ще се разпределя сред тримата най-хубави. Това сигурно ще понижи главното обвиняване към всеки български формат, а точно – че е авансово нагласен.

Креативният продуцент на новото шоу Николай Николов изясни и какви са главните правила. По негови думи “Островът на 100-те гривни ” е нещо приблизително сред “Сървайвър ” и “Игра на калмари ”, без несъмнено изгубилите да умират в действителност.



Играчите ще са 30 и всеки ще стартира играта с по 3 гривни на стойност по 3000 лв.. Те ще ги печелят и губят в разнообразни игри, като по-силните ще имат право на избор кои да са те. Последните 10 гривни ще са във водещия. Сано обаче не издаде по какъв начин тъкмо и на кого ще ги дава.


СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР