Кадри БТВБезспорно всички дами, кандидатки за сърцето на ергена Алек

...
Кадри БТВБезспорно всички дами, кандидатки за сърцето на ергена Алек
Коментари Харесай

Момиче с трудна съдба трогна феновете на „Ергенът“

Кадри БТВ

Безспорно всички дами, кандидатки за сърцето на ергена Алек имат своите мощни и слаби страни и аргументи, заради които са се записали за присъединяване в това сантиментално риалити.

Силно усещане направи ориста на Милена, която откровено описа за компликациите, съпътстващи я до момента в живота й. Заради високия и растеж и подписаните вежди, в учебно заведение постоянно била нападана вербално.


`); break case width
С трептящ глас и доста сълзи в очите, Милена показа своята персонална история от детството и годините в учебно заведение, когато е била обект на тормоз от страна на други възпитаници.

Имала съм сложен живот. При мен се оформи един кръг, неспокойна и конфликтна фамилна среда и в същото време отиваш на учебно заведение без самочувствие. Знаете там по какъв начин най-уязвимите биват нападани. Обидите започнаха, назоваха ме травестит. Аз бях високо момиче и през пубертета имах подписани вежди. Мечтаех си да бъда най-грозното момиче, само че момиче, не травестит.

Тя призна, че единствената разтуха за нея по това време е било знанието. Учела до 3 през нощта и доста й харесвало да научава нови неща. В учебно заведение Милена била цялостна отличничка, само че това не трансформирало връзките на останалите възпитаници към нея.



Всички тези несгоди я довеждат до подлото заболяване анорексия тежка степен.

Била съм на прага на гибелта три пъти и в действителност аз пребивавам моя четвърти живот, по тази причина аз правя оценка всяка една минута от този живот, всеки един миг, в който мога да вървя, да вдишвам, да съм здрава и знам, че животът е в този момент, не на следващия ден.

Тежката й орис трогна мнозина, някои й предложиха помощта си.

На мен персонално ми харесва тази дама. Вторачвайки се единствено във външността, пропущаме да погледнем и в душата. Интересна по своему и самобитна, още с влизането съумя да прикове вниманието към себе си и да бъде запомнена. От описа и за парфюма научих нещо ново и завладяващо. Чаровна, прекомерно умна и мистична персона, поисквам и повече храброст и рано или късно да откри своята същинска половина в живота!

Само поради смелостта, която прояви Милена заслужава почитание и поддръжка!

Мисля, че надали е пристигнала да се хареса на ергена, а да бъде измежду хора, да се откъсне от скучното си всекидневие! Нуждае се от постоянни и положителни другари!

Източник: vihrogon.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР