Кадри: БТВСнощи станахме свидетели на полицейска акция, направена в тъмната

...
Кадри: БТВСнощи станахме свидетели на полицейска акция, направена в тъмната
Коментари Харесай

Атанасова: Какво отношение има Петков към твърденията на Божков? Това е медийна пушилка, с цел да отклони вниманието

Кадри: БТВ

" Снощи станахме очевидци на полицейска акция, направена в тъмната част от денонощието ". Това съобщи ръководителят на Парламентарната група на ГЕРБ Десислава Атанасова.

" Знам, че от вкъщи на Бойко Борисов, тъй като видях протокола на Министерство на вътрешните работи, няма нищо конфискувано. Тоест, на процедура липсват някакви движимости, които индиректно да се отнасят и към процеса, в случай че изказванията са такива - още веднъж се приказва за някакви чанти, пари, чували, подкупи и сходни неща. Нещо повече - задоволително дълго време е минало, в случай че интервалът е 2014 - 2019 година, с цел да се организира едно съществено досъдебно произвеждане, да се проведат процесуално-следствени дейности, тъй че прокуратурата и Министерство на вътрешните работи да имат съответно пояснение на това, което се случва ", сподели тя в предаването " Лице в лице " по БТВ.

" Вчера преди тази пушилка Министерство на вътрешните работи популяризира прессъобщение, в което 99,9 % от данните бяха неистина - тогава изобщо не беше арестувано нито едно от лицата, Менда Стоянова не е нито арестувана, нито са обискирали дома й, а и това не е обвързвано с европейски прокурори. Става дума за един сигнал на Васил Божков. Допълнително ще има въпроси той по кое време и по какъв начин е разпитван. Това, което знаем, е, че това досъдебно произвеждане е почнало някъде през вчерашния ден в обедните часове с първо процесуално-следствено деяние разпит на очевидец. Познайте кой - Кирил Петков. Какво отношение има Кирил Петков към изказванията на Васил Божков? Може би единствено едно - Божков пращаше СМС-и от Дубай, до момента в който митинга под ямурлука на Радев, в който участваше и Кирил Петков, беше на площада. Други учредения не виждам по каква причина той е очевидец по едно такова произвеждане. Според мен ще се случи следното - всичко това ще се окаже една медийна пушилка, която има за цел да отклони вниманието към едни доста по-сериозни тематики, пред които е изправено българското общество. Аз не настоявам, че сходни проблеми не би трябвало да бъдат разследвани. Аз настоявам, че всеки български жител има своите права ", разяснява още тя.

По думите й, държавното управление не може да се оправи с нито една рецесия и хората не живеят по-добре освен това ръководство, тъй че ГЕРБ ще работи в посока предварителни избори.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР