Кадиров предупреди за ново нападение: Настъплението на руските сили срещу

...
Кадиров предупреди за ново нападение: Настъплението на руските сили срещу
Коментари Харесай

Зловещо! Заканата на Кадиров към Киев

Кадиров предизвести за ново нахлуване: Настъплението на съветските сили против Киев ще продължи. Това стана ясно от изказване на чеченския водач Рамзан Кадиров в Телеграм.

" Луганск и Донецк - първо ще ги освободим напълно... и по-късно ще превземем Киев и всички други градове. Уверявам ви - няма да бъде направена нито стъпка обратно ", съобщи той, представен от Българска телеграфна агенция.Кадиров постоянно се е определял като " боец " на Путин, а чеченски въоръжени сили вземат участие още през цялото време във военните дейности в Украйна.

Междувременно украинският президент Володимир Зеленски съобщи в обичайното си среднощно послание, че идващите седмици ще бъдат сериозни и чака усилване на офанзивата от съветска страна.

" Руските войски ще подхващат още по-мащабни интервенции в източната част на нашата страна ", сподели Зеленски. Той също по този начин упрекна Москва, че се пробва да отхвърли своята отговорност за военните закононарушения против украински жители.

" Ще пристигна денят, когато ще би трябвало да признаят всичко. Да одобряват истината. Когато хората нямат смелостта да признаят грешките си, да се извинят, да се приспособяват към действителността и да си вземат поука, те се трансформират в чудовища.

И когато светът го подценява, чудовищата вземат решение, че светът е този, който би трябвало да се приспособява към тях. Украйна ще спре всичко това ", разяснява президентът на Украйна. 

Всички вести от категория.
Вижте всички от Standartnews.com
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР