Кадър: бТВСензационни рокади в бТВ. Любимец на зрителите вече става

...
Кадър: бТВСензационни рокади в бТВ. Любимец на зрителите вече става
Коментари Харесай

24 часа: Антон Хекимян е новият шеф на новините в bTV, Венелин Петков е отстранен

Кадър: бТВ

Сензационни рокади в бТВ. Любимец на феновете към този момент става огромен началник, а различен подобен е освободен от високия пост.

Антон Хекимян  е новият  началник  на  вести те, настоящите излъчвания и спорта в " Би Ти Ви Медия груп ".  Венелин Петков , който до момента беше на високия пост, е отхвърлен от през днешния ден.

Отстранена е и програмната директорка на малкия екран Маргарита Александрова, като  началник  на дирекция " Програма " става Христо Хаджитанев, пише .



Решението е на новия основен изпълнителен шеф на bTV Мартин Швехлак, който управлява малкия екран от седмица, оповестиха от медията. От октомври Би Ти Ви е благосъстоятелност на чешкия милиардер Петр Келнер и неговия фонд PPF.

Антон Хекимян  ще води утринния блок на Би Ти Ви още няколко дни или седмици, до момента в който си избере заместител. Тъй като няма мениджърски опит, Мартин Швехлак ще работи тясно с него и ще го образова първоначално. Самият Швехлак е бил  началник  на  вести те в чешката ТВ Нова дълго време.

“PPF е решена да вложи обилни вложения в нова стратегия и наличие, само че има потребност от убеденост, че целият мениджърски екип ще одобри плануваните промени и ще работи за осъществяването на бизнес задачите ”, сподели във връзка промените Любош Йетмар, основен изпълнителен шеф на съдебномедицинска експертиза България.

“През 2020 година Би Ти Ви трябваше да приспособява програмата си към COVID-19 пандемията, което докара до по-малко вложения в наличието и загуба на фенове. Основната ми цел е да обърна тази наклонност, като усъвършенствам програмата и наличието и работя за повече разнообразно тв забавление и висококачествени  вести  по всичките ни канали. Назначих Христо и Антон, тъй като те имат хъса, експертизата, силата и жаждата за иновация, от която имаме потребност, с цел да върнем  водещ ата си позиция в България “, изяснява Мартин Швехлак, основен изпълнителен шеф на " Би Ти Ви Медия груп ".

Нови шоупрограми, повече местни продукции в праймтайма, разнообразно програмиране и съвременно наличие - това ще са нововъведенията в програмата на Би Ти Ви през 2021 година по думите на новия програмен шеф Христо Хаджитанев. Според формалното известие на Би Ти Ви той заема новия пост поради богатия си опит и експертиза в тв наличието, изследванията, консултантската активност и ръководството на тв планове и екипи.

Антон Хекимян  е определен от Мартин Швехлак поради големия му принос към триумфа на нюзрума на bTV, силата му в представянето на тематики и репортажи и професионалната му безрезервност към обстоятелствата и обективните  вести . „ Оставам отдаден на плурализма и обективната публицистика и ще работя с надарения и безрезервен екип на Би Ти Ви, с цел да привлека още повече фенове пред екрана на малкия екран ”, споделя Хекимян във връзка на новия си пост.

Решение на управлението на " Би Ти Ви медия груп " е да смени мениджмънта в медията с вътрешни хора, а не да търси експерти отвън bTV. Същевременно Мартин Швехлак благодари на Маргарита Александрова и  Венелин Петков  за всеотдайността и професионализма им.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР