Кадър: БТВВ ефира на Тази сутрин по БТВ Татяна Дончева

...
Кадър: БТВВ ефира на Тази сутрин по БТВ Татяна Дончева
Коментари Харесай

Татяна Дончева „взриви” ефира! Захапа остро Борисов и определи Мария Габриел като фототапетче, на което никой в ЕК не гледа сериозно

Кадър: БТВ

„ В ефира на „ Тази заран ” по БТВ Татяна Дончева захапа остро Бойко Борисов и попиля Мария Габриел, като я дефинира за едно фототапетче, на което никой от Еврокомисията не гледа съществено.

Ето какво съобщи Татяна Дончева:

„ ГЕРБ реализираха един добър за тях резултат на изборите, може би не толкоз добър, колкото са считали. Може би се сътвориха едни проблеми вътре в в ГЕРБ, във вътрешните лобита, които считам, че колкото повече време минава в ръководството на ГЕРБ, толкоз повече самочувствие получават, че те са нещо настрана и че те могат нещо настрана на тяхно съображение.

Същевременно конюнктурата в Европарламента ще се разграничава от досегашната и другарството на Бойко Борисов с Юнкер няма да бъде задоволително, с цел да получава България графове и никой да не я пита защо харчи парите.

Напълно е допустимо изобщо човек от Европейска национална партия да не може да стане началник на Еврокомисята.

Това че България предлага Мария Габриел за еврокомисар, ми се коства много лековато, тъй като Мария Габриел е просто като марка, като фототапетче. Там няма компактност и съвестност, и никой не може да гледа на нея съществено.

Какво като е била еврокомисар. В България  е цялостно с хора, които заемат някаква позиция, без нищо да схващат от нея, нито пък е належащо да схващат, с цел да я заемат.

В Еврокомисията при сегашната обстановка е било допустимо снахата на господин Габриел, задоволително съображение, че е снаха му, да заема такава позиция.

Сега обаче никой не споделя първо по какъв начин ще се разпределят ресорите и изобщо може ли да има подобен сектор, и дали новият началник на Европейска комисия ще бъде податлив да основава ресори, като за хора изцяло измислени и без наличие. Особено, в случай че най-после това се окаже сериозен човек. Така че, ще поживем, ще забележим. ”

 

 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР