Кадър БНТНовият председател на Народното събрание направи първото си изявление. Нека

...
Кадър БНТНовият председател на Народното събрание направи първото си изявление. Нека
Коментари Харесай

Ива Митева: Убедена съм, че ще работим достойно за авторитета на това Народно събрание

Кадър Българска национална телевизия

Новият ръководител на Народното събрание направи първото си изказване.  " Нека поставим старания за разговор по сред си, за търсене на положителните решения, за висока парламентарна просвета, с цел да бъдем почтени представители на народа "

Това прикани от трибуната  Ива Митева  - Рупчева, откакто беше определена за  ръководител  на 45-ото  Народно заседание .

" Осъзнавам отговорността и упованията на всички ни, да намерим най-вярната посока, с цел да отговорим на провокациите на днешната усложнена действителност ", сподели още Рупчева.



" Убедена съм, че ще работим почтено за престижа на този  парламент . Надявам се към опита и знанията на потвърдилите се  парламент аристи да прибавим младостта и силата и новаторския дух на новоизбраните ", допълни  ръководител ят на 45-ото  Народно заседание, пише dunavmost.com .

Коя е  Ива Митева  - Рупчева?

Ива Митева  Йорданова - Рупчева беше определена за  ръководител  на 45-тия  парламент . Предложението пристигна от партията на Слави Трифонов " ИТН ".

Тя е родена на 25 октомври 1972 година в Разград, сочи информация в формалната страница на Народното събрание.

По обучение е правист, преподава право в Нов български университет. Владее британски език.

В състава на 45-тия  парламент  е определена от листата на " ИТН " в 23-ти МИР София.

Има дълготраен опит като депутат в правната комисия на  парламент а и като шеф на Дирекция " Законодателна активност и право на Европейски Съюз " в законодателната институция.

През експертизата й са минали множеството най-важни закони, признати в страната през последните години.

Ива Митева  Йорданова - Рупчева е третата дама, заемаща поста  ръководител  на Народното събрание след Цецка Цачева и Цвета Караянчева.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР