Кадър България Он Еър, архив, видео NOVANEWS, Vbox7.comБивш здравен министър

...
Кадър България Он Еър, архив, видео NOVANEWS, Vbox7.comБивш здравен министър
Коментари Харесай

Мими Виткова: Ваксините са надеждата, но дали ще постигнем групов имунитет, е отговорен въпрос

Кадър " България Он Еър ", списък, видео NOVANEWS, Vbox7.com

Бивш здравен министър разяснява какъв ще е резултатът от имунизацията у нас. Мими Виткова изрази също мнение дали ще бъде реализиран колективен имунитет в България.

Ваксините са вярата, само че дали ще реализираме колективен имунитет, е отворен въпрос.  Ако имунитетът от имунизациите не е толкоз нескончаем, то самите те няма да са началото на края, а началото на безконечен развой " . Това сподели в ефира на предаването д-р Мими Виткова, някогашен здравен министър.

Тя сподели още, че не всеки път имунизациите могат да покрият всички варианти и разновидности.

" Малкият брой доброволци да се имунизират понижават доверието към процеса.  Тежкото политизиране на казуса също не оказва помощ и хората не имат вяра, че имунизацията е единствен излаз от тази обстановка ", уверена е доктор Виткова.

" По-засилените ограничаващи мерки дадоха резултат, макар празниците, изводите би трябвало да се създадат малко по-късно, само че няма да следим нов пик, в случай че ограниченията се нарушават. Тогава още веднъж ще има растеж на инфектирани " , безапелационна бе тя, написа

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР