Кадър Б.БорисовБойко Борисов изригна заплашително по адрес на ИТН.Пазете се

...
Кадър Б.БорисовБойко Борисов изригна заплашително по адрес на ИТН.Пазете се
Коментари Харесай

Борисов заплаши Слави и Тошко: Пазете се ГЕРБ да не се взриви във вас

Кадър Б.Борисов

Бойко Борисов изригна заплашително по адрес на Има Такъв Народ.

Пазете се ГЕРБ да не се взриви във вас. Това предизвести " ИТН " някогашният министър председател и водач на ГЕРБ Бойко Борисов от Варна, където бе  на предизборно мероприятие.

Само преди ден от Добрич, Борисов предложения Има Такъв Народ и Слави Трифонов на спор какво друго оферират. В отговор  зам.-шефът на Има Такъв Народ Тошко Йорданов съобщи пред 7/8 ТВ, че те не договарят с терористи.

Това съпоставяне обаче е ядосало Борисов. Затова се обърна към Йорданов: " Когато високите и мощните се карат, хвани се настрани. Когато атовете се ритат, магаретата нямат работа там ". И даде образец, че точно при тяхното държавно управление са разкрили " Хизбула " като терористична организация. Изтъкна, че партньорските страни и служби ги признавали - " от камината на Белия дом до Версай, от Кремъл до Берлин, от Китай до Япония, та чак до Иран ", където на всички места е свирен Българския химн.

Борисов попита Йорданов дали е знаел кой е той, когато Слави Трифонов го е водил в Учиндол, с цел да се " изфука пред майката и сестра си ", че са другари. И подсети, че години наред ходили дружно на рождени дни или на кино. " Като идвахте у нас не бяхме терористи. Значи и вие сте съучастници тогава, наказването е едно и също ", сподели Борисов, съобщи Монитор.

Експремиерът разяснява и изборите. Разкритикува ЦИК за отхвърли да се броят контролно разписките от машините.

" Сега машините са направени 1 към 3 или 1 към 5 и тези гласове ще отидат за Слави Трифонов ", сподели Борисов. Отново повтори тезата си, че желаят да открадната изборите, както Маудро във Венецуела.

Иначе първоначално Борисов посочи достиженията на предходната власт. По думите му единствено ГЕРБ може да направи " Хемус " и то идващите 2 години. Според него в случай че било правилно, че построяването на " Хемус " е спряно и имало гражданско общество, то още на следващия ден `яло да излезе с камъни против това решение.

Съобщете ни, в случай че видите фактологични неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР