Журналистката Росица Александрова Кирева се оказа собственик на фирма РОС

...
Журналистката Росица Александрова Кирева се оказа собственик на фирма РОС
Коментари Харесай

200 млн.лв.за жп-линия взема фирма на журналистка

Журналистката Росица Александрова Кирева се оказа притежател на компания РОС БГ ЕООД, претендираща да получи от оперативните стратегии социална поръчка за модернизацията на жп линията Пловдив-Бургас за 194 млн.лева. Росица е основен редактор на районната радиостнация на Дарик в Хасково.
39-годишната журналистка е едноличен притежател на сдружението, което взе участие в една от най-големите публични поръчки в България. Родена е, живее и работи в Хасково, написа Флагман.

Известна е в гилдията с второто си име – Александрова. В формалния уебсайт на Дарик радио, е посочена като „ основен редактор и публицист с 14-годишен опит, 3 години от които в София. “ Не е известно в миналото да се е занимавала с друго, с изключение на публицистика, както и да има инженерно или икономическо обучение. Живее на фамилни начала със Сейхан Асад Ахмед, с който е съучастник в Одессаинвест 2012 ООД. Сейхан Ахмед развива непретенциозен строителен бизнес в Хасковския район.

Собственикът на жилището в панелката в ж.к.Меден рудник, където е седалището на компанията, претендираща за сериозната социална поръчка, е Райно Стоянов. Той е племенник на хасковския юрист Димо Стоянов, който е едно от знаковите лица на Съюз на демократичните сили за Южна България.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР