Журналистката Лияна Панделиева огласи нови разкрития за поморийския спасител, който

...
Журналистката Лияна Панделиева огласи нови разкрития за поморийския спасител, който
Коментари Харесай

Още разкрития за спасителя, който преби французин на плажа в Поморие

Журналистката Лияна Панделиева огласи нови разкрития за поморийския избавител , който преби грубо френски екскурзиант на плажа.

Ето какво написа тя във Facebook:

Арестуван е поморийският избавител, който атакува екскурзиант на плажа в Поморие и му разруши лицето, до момента в който индивидът просто лежи по тил на забрадка и се протяга към телефона си, с цел да се обади в полицията поради рисково жестоко отношение от страна на спасителя.

Днес от сутринта ми звънят поморийци и към този момент съм наясно, че в случай че не бил този френски жител, под юмруците на потвърдения агресор-спасител е щял да попадне различен човек, компания или семейство. Научих детайлности за метода му в заплашване на конкуренция; научих кои са клиенти на заведението му.

В неделния ден внезапно са проработили полиция, разследване, прокуратура, съд. Много внезапно.

Опитът на национална медия да бъде агресор към жертвата също не се е получил, тъй като на въпросите " Къде бягате? Защо желаете да се скриете? " потърпевшите отговорят търпеливо и изчерпателно. Чак е срамно коя е медията.

Днес се случи нещо ИЗКЛЮЧИТЕЛНО ПРЕКРАСНО за българите: органите на реда заработиха старателно, в съгласие и започнаха дейности в отбрана на жертва на нападателно принуждение.

Утре ще бъда на митинга, тъй като не е задоволително един пребит и една наразяна да получат частична правдивост.

Крайно време е ВСИЧКИ да настояваме законите у нас да не са избавителен пояс за всеки причинител на закононарушение.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР