Журналистката и продуцент на спортни предавания Келси Трейнър разкри, че

...
Журналистката и продуцент на спортни предавания Келси Трейнър разкри, че
Коментари Харесай

Американска журналистка: Американската тенис асоциация прояви двоен стандарт към Джокович

Журналистката и продуцент на спортни излъчвания Келси Трейнър разкри, че отстраняването на Новак Джокович от US Open е демонстрация на двоен стандарт от страна на Американската тенис асоциация, която е уредник на шампионата.

„ Когато Джокович реагира по сходен метод е отчаяние, а когато се отнася за Серина Уилямс, е единствено трагично. Това е двоен стандарт “, написа американката в „ Туитър “.

Тя има поради случая със Серина от US Open 2018, когато американката подвигна голям скандал на съдията на стола Карлош Рамош и даже го упрекна в сексизъм. Това се случи по време на финала против Наоми Осака. Тогава американката беше санкционирана единствено със 17 000 $ и даже получи поддръжка от страна на Американската тенис асоциация.

В същото време някогашният американски тенисист Тод Уудбридж, който ще остане в историята като един от най-хубавите играчи на двойки, разгласи, че обстановката с Новак Джокович ще промени изцяло един от най-големите диспути в последните години.

„ Абсолютно вярно решение! Съдията нямаше различен избор. Прати го да си опакова багажа. Според разпоредбите – в случай че удариш някого на корта, без значение съзнателно или не, това е директна дисквалификация. Според мен този миг ще промени изцяло дългите разногласия по отношение на най-великите тенисисти на всички времена “, разгласи Уудбридж, който има 16 трофеи от Големия шлем на двойки.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР