Журналисти от Великобритания цитират порция предсказания на Ванга, отнасящи се

...
Журналисти от Великобритания цитират порция предсказания на Ванга, отнасящи се
Коментари Харесай

Предсказанията на Ванга за 2019-та година

Журналисти от Англия цитират „ порция ” предсказания на Ванга, отнасящи се за 2019 година

Да напомним, че тя съумява да предскаже терористичния акт на 11 септември 2001 година в Съединени американски щати, мощното цунами от 2004 година и повредата в руската атомна подводница „ Курск ”.

Вестник The Mirror предава, че през 2019 година някои личности ще се опитат „ да отстранен ” Владимир Путин. Обезпокоителното е, че те са хора, които са част от защитата на съветския президент. Ясновидката не прецизира дали той ще оцелее.

Освен това идната година няма да е изключително, сполучлива и за Тръмп. Той ще бъде поносен от загадъчна болест, която ще докара до абсолютна глухота. Важно е да се означи, че признаците ще наподобяват тези, които изпитват американските дипломати в Куба и Китай по време на акустичните офанзиви. Поради оток на мозъка те престават да чуват. Отделно се загатва родственик на Тръмп, който ще попадне в автомобилна злополука.

Според прогнозите на Ванга през идната година на територията на Русия ще падне астероид, в Европа ще настъпи стопански колапс, а Азия ще бъде „ залята “ от цунами.

Според разнообразни калкулации на учени 68% от предсказанията на ясновидката се сбъдват. По-рано се посочваше друго число – 85%.

Източник: popantofi.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР