Журналисти от испанското издание km77 за пореден път проведоха т.нар.

...
Журналисти от испанското издание km77 за пореден път проведоха т.нар.
Коментари Харесай

Лосов тест за новото Peugeot 2008

Журналисти от испанското издание km77 за следващ път организираха така наречен „ лосов тест “, като този път ревизираха кросоувъра Peugeot 2008. Въпросното тестване има за цел да ревизира управляемостта на автомобила по време на внезапна маневра - като че ли има затруднение на пътя, тъкмо пред автомобила.

Заключението след теста е следното: „ Френският 2008 е безвреден и постоянен кросоувър, което се усеща по време на теста, макар че не реагира доста бързо на кормилните придвижвания “, пишат публицистите, провели теста. Оказва се, че е допустимо прекосяването на теста без срутване на конусите със скорост 70 км/ч.

Във всички случаи се следи леко недозавиване, без значение от скоростта на влизане. Въпреки това по време на теста лидерът е усещал цялостен надзор над колата от самото начало.

Журналистите също по този начин споделят, че по време на тестването системата ESC леко забавя колата, когато лидерът надвиши границата на сцепление, само че това е задоволително, с цел да остане в траекторията.

За съпоставяне ще кажем, че кросоувърът Subaru Forester съумя да премине " лосовият тест " със скорост 77 км/ч, а Kia e-Soul - единствено с 68 км/ч. Вижте повече за новото френско кросоувърче във видеото.



Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР