Журналистът Асен Генов се изказа остро срещу президента Румен Радев

...
Журналистът Асен Генов се изказа остро срещу президента Румен Радев
Коментари Харесай

Остра атака срещу Радев. Обвиненията на журналист

Журналистът Асен Генов се изрече остро против президента Румен Радев като не е сюрпризиран, че той е дал третия мандат за сформиране на държавно управление на Българска социалистическа партия.

" Защо би трябвало да ни изненадва това. Все отново президентът стана подобен точно два пъти след поддръжката на Българска социалистическа партия и стигна до този пост поради това, че вътре в Българска социалистическа партия имаше разтърсвания избира тази партия.

Същият този президент, за който шефът на една социологическа организация сподели пред мен: " Да, пристигнаха момчетата от съветския институт за стратегически проучвания - един от инструментите за геополитическо въздействие, и заплатиха това проучване ". А от това проучване беше излъчен неговия профил - военачалник, неустрашим, който умее да прави коремно.

В последна сметка видяхме кой в действителност е господин Радев. И може би това, че връчва мандата на Българска социалистическа партия най-сетне ще унищожи мита - омагьосването на прехода. В което едни хора се афишират за антикомунисти, за реформисти, за десни, за проевропейци, за проНАТО-вци.

Сега същите тези хора останки жалки от в миналото мощна градска десница, ще би трябвало да отговорят на един неуместен въпрос - ще влязат ли в коалиция с Българска социалистическа партия. Защото при формат на Българска социалистическа партия няма вид без Демократична България, които са НАТО-вци и европейци по рождение, да създадат кабинет. Усложнява се тяхната задача ", сподели Генов в утринния блок на " Нова телевизия ".
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР