Жозе Моуриньо си пожела той и водения от него Тотнъм

...
Жозе Моуриньо си пожела той и водения от него Тотнъм
Коментари Харесай

Моуриньо иска нов двубой между Тотнъм и Байерн

Жозе Моуриньо си пожела той и водения от него Тотнъм да се завърнат в Мюнхен за нов мач против Байерн от Шампионската лига. В сряда лондончани изгубиха с 1:3 като посетители на "Алианц Арена " в дуел, който беляза края в груповата фаза в най-силния клубен шампионат в света.
Кингсли Коман, Томас Мюлер и Филипе Коутиньо се разписаха в интерес на немския първенец.

"Това може да стане най-рано на четвъртфиналите, само че моето предпочитание е да се върнем тук за нов мач, който има значение ", безапелационен беше португалският експерт.

Баварците са първи в крайното класиране в група "В ", до момента в който "шпорите " останаха на втора позиция, а дуелът късно нощес не можеше да промени нищо. Младият Райън Сесеньон вкара гол при първия си мач като титуляр за Тотнъм в Шампионската лига.

"Това са качествата, които той има и ние ги познаваме добре. Излиза на рискови за противника позиции и умее да стреля чудесно. Има още доста да се развива, тъй като изгуби много самостоятелни конфликти. Трябва да се научи да употребява своето тяло, когато играе против по-опитни футболисти. Потенциалът му е доста огромен ", сподели още Моуриньо.

Жребият за осминафиналите в Лигата ще бъде теглен в понеделник.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР