Пред около 13 хиляди зрители в столицата с този успех

...
Пред около 13 хиляди зрители в столицата с този успех
Коментари Харесай

Ботев Пловдив ликува с Купата, би с 3:2 Лудогорец и ще играе в Ли...

Пред към 13 хиляди фенове в столицата с този триумф хората на Душан Керкез си осигуриха място в шампионата Лига Европа през новия сезон, като притежател на националната купа и официализира новината, че Левски няма да играе в европейските клубни шампионати през новия сезон.

 

Ботев поведе в четвъртата минута, но единствено четири по-късно Квадво Дуа попари насладата на пловдивчани. Отново Секулич беше прецизен за своя отбор в самия завършек на първото полувреме, правейки 2:1. след отбелязването на гола пък вратаря на Лудогорец и младеж на клуба – Дамян Христов, се вряза в коляното на нападателя и на почивката беше сменен от Пламен Пепеляшев, който доигра срещата, до момента в който Христов беше откаран в столична болница за прегледи.

 

Втората част стартира ужасно за символичните посетители, които след шеметна офанзива в 58-ата минута направиха резултата 3:1 в своя изгода след гол на Уме Емануел. Влезлият като запаса Руан Крус направи 2:3 в 70-ата минута, а натискът на Лудогорец донесе нужния резултат надълбоко в добавеното време, откакто Драгомир Драганов уточни дузпа за Лудогорец след обзор на ВАР поради фал на Антоан Конте против Диниш Алмейда. Зад топката застана Руан, който шутира извънредно неопределено и по този начин сервира трофея на Ботев.

 

 

 

 
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР