[John Gargiulo] DigitalK е сред водещите дигитални конференции в Централна

...
[John Gargiulo] DigitalK е сред водещите дигитални конференции в Централна
Коментари Харесай

Джон Гарджуло: Новите продукти на Airbnb ще променят облика на компанията

[John Gargiulo] DigitalK е измежду водещите цифрови конференции в Централна и Източна Европа. На 31 май и 1 юни представители на компании като AirBnb, L’Oreal, Fitbit, AKQA, IndieGoGo, Pinterest, Amazon Alexa ще покажат последните софтуерни нововъведения в разнообразни браншове и новите бизнес модели, които те основават. Ценният опит на лекторите ще помогне на хората, които взимат решенията в бизнеса, да структурират фирмите си в синхрон с цифровата промяна, да приказват по-ефективно с клиентите си, да продават по-добре и да генерират напредък на бизнеса си. Билети и повече информация за участниците може да откриете в уеб страницата на събитието, както и на страницата във Фейсбук. Още по тематиката
Монти Мънфорд: Нуждаем се от цялостна смяна на интернет

Известният софтуерен публицист и участник в конференцията DigitalK 2018 пред " Капитал "
16 апр 2018
Жеко Колев: Работното място би трябвало да поражда креативност

Директорът " Стратегическо развиване " в WeWork и преподавател на DIGITALK 2018 пред " Капитал "
13 апр 2018
Людо Антонов, Pinterest: Балансът сред удобството и сигурността на потребителите онлайн още е надалеч

Директор " Инженерно развиване " във образната обществена мрежа и преподавател на DigitalK 2018
13 апр 2018
Димитрис Косифас, Гугъл: За да се отличите в интернет, ви трябват дизайн, скорост и лекост на използването

Рекламният началник за туризъм, покупко-продажби и технологии в Гугъл ще бъде преподавател на DigitalK 2018
5 апр 2018
Джоел Хюс: Indiegogo постоянно носи нововъведения

Директор за Европа и Англия в Indiegogo и преподавател на DigitalK 2018
4 апр 2018
Джон Гарджуло е началник " Продуктов маркетинг " в най-голямата платформа за отдаване на парцели чартърен - Airbnb. Джон работи там от близо две години, а преди този момент e старши заместник-президент в софтуерната BlueStacks. Ето какво показа той пред " Капитал " седмици преди присъединяване си в DigitalK 2018:

Кой е планът от последната година, с който се гордеете най-вече?
- Преди няколко месеца осъществихме най-голямото стартиране на артикули на пазара от близо две години насам. Бях най-въодушевен за новата ни стратегия " Супергост ". Забавно е да създадеш стратегия от нулата. Работим всекидневно, с цел да създадем изобретателен артикул и да се убедим, че показва лицето на компанията вярно. Това е фантазията на един продуктов управител.

Според вас кой е цифровият тренд на 2018-2019г.?
- Изглежда, че времето на персонализираните услуги най-сетне е тук, макар че последните вести към Фейсбук усложняват нещата. Навлизаме в епоха, в която да показваш едно и също наличие на всички е остарял способ, само че в това време чувствителността към тематиката персонални данни е извънредно изострена. Компаниите и организациите, които намерят метод по какъв начин да направляват сред двете, ще пожънат триумф.

С какво компанията ви ще е по-разлина през 2019 година по отношение на 2017г.?
- Airbnb неотдавна навърши 10 години и платформата се развива в нещо доста по-голямо в сравнение с някой е предполагал. Еволюирахме от място, където да отседнеш за няколко нощувки, до нещо доста по-голямо. В пусканто на Airbnb Plus, Experiences и първокласния ни артикул beyond Airbnb ще променим всяка част от едно пътешестване.

Как ще наподобява интернет след 10 години?
- Все още ще има фотоси на котки, само че и доста промени. Знаем, че нещата се движат към мобилните телефони, само че до 2028г. това ще се е показало извънредно доста. Ще работим с информация доста по-лесно от в този момент. Гласовата интеракция ще има доста по-голяма роля, освен за достъпа до информация, само че и в метода на ръководство на домовете и живота ни. Невероятно е да видиш какъв брой неподвижен е бил светът преди няколкостотин години и какъв брой бързо се движим в този момент.



Повече за всеки от лекторите на DigitalK, както и изявленията с тях ще откриете на страниците на в. " Капитал " в идващите седмици. В специфичната графа във връзка събитието ще търсим и отговори на най-важните въпроси за обществените мрежи, изкуствения разсъдък, финтех промишлеността, умните устройства и цифровия бизнес.
Източник: capital.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР